ΚΑΣΕΤΑ GATE

Το σκάνδαλο και σε DVD

Το σκάνδαλο και σε DVD

Σύμφωνα με το "Εθνοσπορ της Δευτέρας" η 3η κασέτα, για την οποία έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, αφενός είναι η πιο "καυτή" από τις 20 κι αφετέρου... κυκλοφορεί και σε DVD.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η "υποκλοπή" δεν έγινε ούτε με την παγίδευση των τηλεφώνων, ούτε με κασετοφωνάκι, αλλά με κάμερα.

Το περιοχόμενο έχει ασφαλώς πολύ ενδιαφέρον, όπως έχει πει αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας, καθώς πρωταγωνιστούν "δύο κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες" σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Το "Εθνοσπόρ" αναφέρει ότι στην 3η κασέτα μιλά πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ και θεσμικός παράγοντας. Όσο για το αντικείμενο της συζήτησης που έγινε μετά το τέλος αγώνα της Superleague; Ο πρόεδρος κάνει σκληρή κριτική για τα λάθη του διαιτητή, ζητώντας παράλληλα την καρατόμηση του.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο μιλάει (όπως παραδέχτηκε άλλωστε) ο Αχιλλέας Μπέος, με την αποκάλυψη να αφορά τη χρονική περίοδο που έγινε η συζήτηση. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου επικοινώνησε με τον... άγνωστο ακροατή (και συνομιλητή προφανώς) όχι αμέσως μετά το ματς Άρης-Παναθηναϊκός, αλλά σε άλλη μεταγενέστερη χρονική περίοδο.

Τέλος το "Εθνοσπόρ" καταπιάνεται και με το ζήτημα της χρημοατοδότησης της λίγκας από τον ΟΠΑΠ, η οποία αναμένεται να "παγώσει" ελέω επεισοδίων (στο ντέρμπι) και "κασέτα-gate". Ο λόγος για τα 17 εκ. ευρώ από τα αρχικά 34 εκ. που αφορούν τη χορηγία του ΟΠΑΠ και τις κρατικές επιδοτήσεις στις ΠΑΕ.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ