ΑΕΚ

Το "ράλι" της ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θέλει να πετύχει απέναντι στον Λεβαδειακό, το καλύτερο φετινό νικηφόρο σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε μια αποστροφή του λόγου του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε πει πως η ΑΕΚ έχει αρχίσει να δείχνει ξανά, την καλή αγωνιστική εικόνα που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν. Και του λόγου το αληθές, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Η ΑΕΚ μετρά στο πρωτάθλημα, τρεις διαδοχικέ νίκες. Όσες ακριβώς είχε κάνει στο ξεκίνημα της σεζόν και μάλιστα και πάλι χωρίς να δεχθεί γκολ. Τότε το νικηφόρο σερί, είχε σταματήσει στην Τούμπα.

Τώρα στο αυριανό (30/1-17.15) με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και να συνεχίσει το… ράλι της.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως και στην περυσινή σεζόν, που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί ήταν στις τέσσερις νίκες. Ξεκίνησε την 19αγωνιστική με την Λαμία, συνεχίστηκε με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με Αστέρα και με Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο και διακόπηκε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τώρα η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία απέναντι στον Λεβαδειακό, να «πιάσει» και το περυσινό καλύτερο σερί. Και να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ