ΠΑΟΚ

Το πρώτο στίγμα του Δώνη

INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης κρατά κλειστά χαρτιά, ωστόσο... έδειξε ποιος θα είναι ο νέος ΠΑΟΚ (videos)

Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής επίσημης παρουσίασής του, ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να μην μιλήσει ανοιχτά για τις σκέψεις του πάνω στο νέο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπήρχαν σημεία της τοποθέτησής του που φανέρωσαν τι έχει στο μυαλό του.

Μίλησε, καταρχήν, για ευέλικτη ομάδα, γεγονός που φανερώνει ότι μέλημά του στις μεταγραφές θα είναι να αποκτηθούν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες απο μία θέσεις.

Αυτό είναι κάτι που το είχε καταφέρει στον Ατρόμητο και, ειδικά, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα όπλα της περιστεριώτικης ομάδας.

Από την άλλη, έκανε λόγο για ισορροπία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και το… ευχάριστο συναίσθημα που θα πρέπει να δημιουργεί ο ΠΑΟΚ στο κοινό του.

Προφανώς, ο Δώνης δεν ψάχνει μόνο… πολυθεσίτες, αλλά και παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο συνδυάζοντας το ταλέντο με την ουσιαστική προσφορά.

Πάρτε γεύση από τις δημόσιες σκέψεις του Δώνη για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μέσα από τα παρακάτω VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ