SERIE A

Το πρώτο μήνυμα του Μάρι από το νοσοκομείο: "Είμαστε καλά εγώ και η οικογένειά μου, ευχαριστώ για την αγάπη σας"

Το πρώτο μήνυμα του Μάρι από το νοσοκομείο: "Είμαστε καλά εγώ και η οικογένειά μου, ευχαριστώ για την αγάπη σας"
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΜΑΡΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Μία ημέρα μετά από την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι και την αναγκαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην πλάτη, ο Πάμπλο Μάρι ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του, μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Πάμπλο Μάρι ήταν ένας από τους έξι ανθρώπους που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου ωστόσο στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού το μαχαίρι δεν βρήκε κάποιο ζωτικό όργανο αλλά την πλάτη, με τον παίκτη της Μόντσα να αναμένεται να μείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου τρεις μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το άσχημο συμβάν (ένα από τα θύματα της επίθεσης υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο) οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν δίπλα στον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος φρόντισε να ευχαριστήσει άπαντες για το ενδιαφέρον τους μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

"Μετά από την άσχημη στιγμή που βιώσαμε χθες, εγώ και η οικογένειά μου μου θέλουμε να κοινοποιήσουμε ότι, ευτυχώς, είμαστε καλά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τα πάρα πολλά μηνύματα στοργής και υποστήριξης που λαμβάνουμε.

Είμαστε κοντά στις οικογένειες και στους φίλους του θύματος στους οποίους στέλνουμε τα συλληπητήριά μας. Ευχόμαστε τάχισττη ανάρρωση και στα άλλα άτομα που τραυματίστηκαν", έγραψε ο δανεικός από την Άρσεναλ στην Μόντσα αμυντικός, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ