SERIE A

Γκαλιάνι: "Η ομάδα μας είναι σε σοκ για τον Πάμπλο Μάρι, ζητήσαμε αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια"

Γκαλιάνι: "Η ομάδα μας είναι σε σοκ για τον Πάμπλο Μάρι, ζητήσαμε αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια"
@2016 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Πάμπλο Μάρι σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στην πλάτη, σόκαρε την Μόντσα, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να κάνει λόγο για παίκτες που έκλαιγαν και να ζητάει την αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια.

Η αθλητική οικογένεια της Ιταλίας και δη της Μόντσα βίωσε ένα τρομερό σοκ το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) στο άκουσμα της είδησης πως ο Πάμπλο Μάρι δέχτηκε επίθεση από μαχαίρι σε πολυκατάστημα του Μιλάνου ενώ βρισκόταν εκεί μαζί με την οικογένειά του.

Πέρα από εκείνον, άλλα πέντε άτομα έγιναν στόχος ενός 46χρονου Ιταλού και ένα εκ των θυμάτων μάλιστα υπέκυψε στα τραύματά του, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να διακομίζεται με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και να χειρουργείται στην πλάτη, γεγονός που θα τον κρατήσει δεδομένα για δύο μήνες εκτός δράσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι άνθρωποι της Μόντσα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά του, με τους Αντριάνο Γκαλιάνι και Ραφαέλε Παλαντίνο να τον επισκέπτονται μέσα σε χρόνο dt, με τον άμεσο συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αποκαλύπτει μάλιστα πως έχουν κάνει αίτημα στην Serie A για την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια.

"Η ομάδα σε είναι σε κατάσταση σοκ για την περιπέτεια του Πάμπλο Μάρι. Χθες βράδυ άκουσα τους παίκτες μας και έκλαιγαν, μίλησα για μισή ώρα με τον Πεσίνα (σ.σ. ο αρχηγός της ομάδας).

Αυτά είναι αποδυτήρια φίλων. Για αυτό το λόγο ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια, θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε αρχικά ο Γκαλιάνι, για να προσθέσει:

"Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα της επέμβασης αλλά τα παιδιά είναι ακόμα σοκαρισμένα, την Πέμπτη τα πρώτα νέα ήταν τρομερά, όταν μάθαμε για το μαχαίρωμα του Πάμπλο.

Αν δεν είχε τόσους δυνατούς μύες ίσως το μαχαίρι να είχε κολλήσει στην πλάτη του και να είχε πεθάνει. Τον βοήθησε το γεγονός πως είναι αθλητής κα έχει δυνατούς μύες που συγκρατούν το μαχαίρι.

Θα χρειαστούν δύο μήνες για να τον δούμε να προπονείται ξανά δυστυχώς χρειάζονται περισσότεροι πριν επιστρέψει στο γήπεδο, ας πούμε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ