ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το πρώτο μήνυμα του Κουρτουά μετά τη νέα ατυχία: "Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ"

Ο Τιμπό Κουρτουά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 9 Μαΐου 2023
Ο Τιμπό Κουρτουά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 9 Μαΐου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η φετινή σεζόν μοιάζει να έχει τελειώσει για τον Τιμπό Κουρτουά μετά από το νέο τραυματισμό του, με τον Βέλγο γκολκίπερ να μη είναι όμως διατεθειμένος να τα παρατήσει και να υπόσχεται μέσω Instagram πως θα επανέλθει ακόμη πιο δυνατός.

Η ατυχία δεν λέει να σταματήσει να χτυπάει την πόρτα του Τιμπό Κουρτουά. Μετά από τη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο την οποία υπέστη τον περασμένο Αύγουστο ο Βέλγος κίπερ είχε επιστρέψει εσχάτως στις προπονήσεις της Ρεάλ, για να δεχεί όμως νέο ισχυρό χτύπημα.

Αυτή τη φορά υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (19/03), με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν πως το ιατρικό τιμ των μερένγκες δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει σε επέμβαση ή μη στον τερματοφύλακά των Μαδριλένων.

Από την πλευρά του πάντως ο Κουρτουά δεν λέει να καταθέσει τα όπλα, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram όπου ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη που του προσφέρει και υπόσχεται πως θα γυρίσει πιο δυνατός.

"Είμαι στενοχωρημένος από αυτή την άσχημη είδηση του τραυματισμού αλλά είναι απλά ένα μικρό πισωγύρισμα. Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ. Αισθάνομαι τη στήριξή σας", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του μαχητή Κουρτουά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ