ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρόγραμμα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρόγραμμα για το Τσάμπιονς Λιγκ
INTIME SPORTS

Στις 28 Ιουνίου η πρώτη της νέας σεζόν, στις 29 ή 30 Ιουλίου το πρώτο ματς και η ρεβάνς στις 5 ή 6 Αυγούστου. Διαβάστε πως διαμορφώνεται όλο το πρόγραμμα των πράσινων ενόψει της νέας περιόδου.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για τον Παναθηναϊκό καθώς απομένει το παιχνίδι του Σαββάτου (17/5) με τον ΠΑΟΚ αλλά από την Τετάρτη το βράδυ το τριφύλλι μπορεί να κάνει τα πλάνα του και τα σχέδια του για τη νέα σεζόν γνωρίζοντας πως ακριβώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του.

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας της νέας περιόδου έως και τις κληρώσεις για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το πρώτο ματς αλλά και την συνέχεια ανάλογα με το αν ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί η όχι από το πρώτο Ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Αρχικά οι πράσινοι θα έχουν σχεδόν σαράντα μέρες για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους καθώς από την Τρίτη 20 Μαίου θα είναι ελεύθεροι.

Η πρώτη και το βασικό στάδιο

Το πρόγραμμα σε ότι έχει να κάνει με την έναρξη της προετοιμασίας δεν αλλάζει καθόλου καθώς οι πράσινοι ανεξαρτήτως της θέσης που θα έπαιρναν είχαν αποφασίσει πως η πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου θα γινόταν στις 28 Ιουνίου.

Τις δυο πρώτες μέρες 28/29 Ιουνίου οι πράσινοι θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και από 30 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις του τριφυλλιού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους από τις 3 Ιουλίου έως τις 13 με τους πράσινους να μεταβαίνουν κατά 99% στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του "Gniewino". Εκεί θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Πολωνία ο Παναθηναϊκός θα δώσει σίγουρα δυο φιλικά και ίσως και ένα ακόμα με μια τοπική ομάδα περισσότερο για ξεμούδιασμα.

Τα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς

Εν συνεχεία οι πράσινοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα όπου και θα παραμείνουν αναμένοντας την κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου για τον Γ' προκριματικό της φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυο ματς που θα διεξαχθούν στις 29/30 Ιουλίου και η ρεβάνς θα γίνει στις 5/6 Αυγούστου.

Ανάμεσα στο διάστημα από 14 έως 29 ή 30 Ιουλίου οι πράσινοι αναμένεται να δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και αυτό πιθανότατα στην Αθήνα για να μην υπάρξει επιπλέον ταλαιπωρία με ταξίδι στο εξωτερικό εκτός και αν κλεισθεί κάποιο ματς σε γειτονική χώρα.

Η επόμενη κλήρωση ανεξαρτήτως του αν θα προκριθεί η όχι ο Παναθηναϊκός είναι στις 8 Αυγούστου. Αυτό που αλλάζει είναι η ημερομηνία που θα διεξαχθούν τα επόμενα παιχνίδια.

Σε περίπτωση πρόκρισης από τον Γ' προκριματικό ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δίνοντας το πρώτο του παιχνίδι στις 19 ή 20 Αυγούστου και την ρεβάνς στις 26 ή 27 Αυγούστου.

Αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί και πάει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ τότε θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στις 21 Αυγούστου και την ρεβάνς στις 28 Αυγούστου.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

28 ΙΟΥΝΙΟΥ: Πρώτη συγκέντρωση

3-13 ΙΟΥΛΙΟΥ: Βασικό στάδιο προετοιμασίας Πολωνία

18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Κλήρωση για Γ' προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ

29/30 ΙΟΥΛΙΟΥ και 5/6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παιχνίδια για τον Γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Κλήρωση για πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ ή πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ.

19/20/21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 26/27/28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παιχνίδια για πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ ή πλέι οφ Γιουρόπα Λίγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ