ΠΑΟΚ

Το πριμ που έβαλε ο Σαββίδης στον Δώνη

Το πριμ που έβαλε ο Σαββίδης στον Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της πρόσφατης αναπροσαρμογής συμβολαίου του Δώνη που δείχνουν τον τρόπο σκέψης του Ιβάν Σαββίδη.

Διέρρευσε το θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Γιώργου Δώνη, ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έγιναν γνωστές και έχουν κι αυτές την αξία τους, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο Σαββίδης προσπαθεί να δημιουργήσει κίνητρα για όλους μέσα στην ομάδα.

Καταρχήν, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το πολυσυζητημένο θέματης αποζημίωσής του:

Αυτό που ισχύει, για την ακρίβεια, είναι πως αν ο Έλληνας τεχνικός από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, θα πάρει όλο το ποσό που αντιστοιχεί για τη συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι, συν ένα συγκεκριμένο ποσό από το συμβόλαιο της νέας περιόδου. Μάλιστα, το συνολικό ποσό της αποζημίωσης θα ξεπερνά το 30% σου συνολικού συμβολαίου που γράφτηκε.

Πολύ ενδιαφέρον είναι ακόμη το στοιχείο πώς ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από την αύξηση του πριμ κατάκτησης Κυπέλλου στις 300.000 ευρώ, θέσπισε πριμ κατάκτησης πρώτης θέσης στα πλέι οφ για τον Έλληνα τεχνικό που δεν υπήρχε.

Στη συμφωνία που είχε κάνει ο Δώνης με το Βρύζας υπήρχαν, και διατηρούνται ακόμη, πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος και εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεπερνούν το καθένα κατά πολύ τις 300.000 ευρώ του Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ