ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το post του Ολυμπιακού για τις ευρωπαϊκές προκρίσεις: "Μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία"

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ | EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός με post στα social έστειλε το δικό του μήνυμα για τις μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις σε Conference League και Youth League.

Ο Ολυμπιακός μέσα σε δύο ημέρες γιόρτασε ισάριθμες υπερήφανες προκρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αρχικά, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa Conference League και εν συνεχεία η Κ19 των ερυθρόλευκων απέκλεισε τη Ναντ στα ημιτελικά του Youth League.

Απόλυτα ερυθρόλευκο λοιπόν το προηγούμενο διήμερο, με τον Ολυμπιακό να γράφει ιστορία, αφού πανηγύρισε την παρθενική του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκού κυπέλλου και παράλληλα η ομάδα Νέων θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της Youth League.

Τα κατορθώματα του Ολυμπιακού σε Άνδρες και Νέους έγιναν ασφαλώς αντικείμενο σχολιασμού και στα social της ομάδας, με την ΠΑΕ να σχολιάζει χαρακτηριστικά στο X:

"Ο Θρύλος της Ευρώπης! Μέσα σε δύο ημέρες γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ! Η πρώτη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa Conference League και η U19 στον τελικό του UEFA Youth League. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ