ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Το ποστ του Εμπαπέ μετά τη νίκη επί της Ελλάδας: "Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτή τη σεζόν"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024 EUROKINISSI

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις με τη Γαλλία μετά τη νίκη επί της Ελλάδας και το νέο ρεκόρ κι ευχαρίστησε μέσω ποστ στα social media τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Γαλλίας στο 55' με δεύτερη προσπάθειά του σε εκτέλεση πέναλτι, με την Ελλάδα να γνωρίζει την ήττα στο Σταντ ντε Φρανς με 1-0 για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Ο 24χρονος Γάλλος, που βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του με τους "τρικολόρ".

Με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 54 και ξεπέρασε τον Ζιστ Φοντέν για να γίνει έτσι ο μοναδικός Γάλλος παίκτης με αυτόν τον αριθμό τερμάτων.

Έτσι, το φινάλε της σεζόν βρίσκει τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων να πανηγυρίζει το νέο ιστορικό ρεκόρ του και να ευχαριστεί με ανάρτηση στα social media τον κόσμο για τη στήριξή όλη τη χρονιά.

"Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτή τη σεζόν. Να φροντίζετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και να έχετε το καλύτερο δυνατό καλοκαίρι. Τα λέμε στην επιστροφή", έγραψε ο Γάλλος σταρ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ