ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το πικάρισμα του Γκαρνάτσο στην Μπαρτσελόνα: "Η μεγάλη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο"

Το πικάρισμα του Γκαρνάτσο στην Μπαρτσελόνα: "Η μεγάλη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο"
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έβαλε φωτιά με το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έγραψε ότι η μεγάλη ομάδα είναι αυτή που πέρασε στον επόμενο γύρο, θέλοντας να πικάρει την Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θριάμβευσε με ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 2-1 στο Ολντ Τράφορντ και πήρε την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πανηγύρισε με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο προκάλεσε αρκετό κρότο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός (με ισπανικές ρίζες, μιας και γεννήθηκε στη Μαδρίτη) έγραψε: "Η μεγάλη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο", ενώ συνόδευσε το συγκεκριμένο μήνυμα με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Πέδρι, τον οποίο μιμήθηκε χθες.

Ο Γκαρνάτσο είναι προϊόν των ακαδημιών της Ατλέτικο, πριν κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του στους κόκκινους διαβόλους. Στον περσινό τελικό του Champions League, πανηγύρισε με story του στο Instagram την κατάκτηση των μερένγκες, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Βινίσιους με το τρόπαιο, ενώ θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο όλων των εποχών, παρότι έχει ήδη κάνει προπόνηση με τον Μέσι στην εθνική Αργεντινής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ EUROPA LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ