VIRAL

Το'πε και το κάνε ο Φονσέκα: Βγήκε για ψώνια με παίκτη του μετά από τη νίκη της Λιλ επί της Μαρσέιγ

Το'πε και το κάνε ο Φονσέκα: Βγήκε για ψώνια με παίκτη του μετά από τη νίκη της Λιλ επί της Μαρσέιγ
PRINT SCREEN

Ο Πάουλο Φονσέκα είχε υποσχεθεί στους παίκτες του πως θα έπαιρνε μαζί του για ψώνια τον Έντον Ζέγκροβα, αν νικούσαν την Μαρσέιγ, με τους "λιλουά" να επικρατούν στο χορτάρι και τον Πορτογάλο να κάνει πράξη την υπόσχεσή του μέσα σε λίγα 24ωρα.

Η εντός έδρας επιτυχία με 3-1 επί της Μαρσέιγ την περασμένη Παρασκευή, για την 28η αγωνιστική της Ligue 1, πανηγυρίστηκε διπλά από τους ποδοσφαιριστές της Λιλ.

Ο προφανής λόγος ήταν πως τους επέτρεψε να εδραιωθούν στην 4η θέση του πίνακα αφήνοντας μάλιστα 10 πόντους πίσω τους (8ους πλεον) Φωκαείς, όμως υπήρχε ακόμη ένα κίνητρο για τους παίκτες της ομάδας του γαλλικού βορρά.

Αυτό το είχε δώσει ο Πάουλο Φονσέκα στα αποδυτήρια, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να διαμηνύει σε όλους ότι σε περίπτωση νίκης θα έπαιρνε μαζί του για ψώνια έναν παίκτη του, τον Έντον Ζέγκροβα.

Η υπόσχεση δόθηκε, το ματς κερδήθηκε και λίγα 24ωρα αργότερα η συνύπαρξη Φονσέκα-Ζέγκροβα σε πολυκατάστημα ρούχων ήταν γεγονός, με τον 25χρονο Κοσοβάρο μέσο να απολαμβάνει τη βόλτα του με τον Φονσέκα και να ψωνίζει ουκ ολίγα ρούχα για να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα του.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη (και λογικά ούτε η τελευταία) φορά που ο Φονσέκα επέλεξε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο σε παίκτες του, αφού πριν μερικά χρόνια είχε εμφανιστεί σε συνέντευξη Τύπου της Σαχτάρ φορώντας στολή... Ζορό, έχοντας υποσχεθεί να το κάνει σε περίπτωση πρόκρισης των Ουκρανών στους "16" του Champions League.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ