ΕΛΛΑΔΑ

Το Πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών και φέτος στη Σύρο

Το Πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών και φέτος στη Σύρο

Από το Σάββατο 12 Απριλίου μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα 15 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Σύρο το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermes Cup.

Το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermes Cup θα διεξαχθεί και φέτος το Πάσχα στη Σύρο από το Σάββατο 12 Απριλίου μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα 15 Απριλίου 2014.

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία που είχε, τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς συμμετοχών, φέτος για ακόμη μια φορά οι διοργανωτές ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Πέρσι στο τουρνουά έλαβαν μέρος ακαδημίες από την Χερσόνησο της Κρήτης, τη Πάτμο, την Αθήνα, την Μύκονο, και όλες οι ακαδημίες της Σύρου.

Έλαβαν μέρος 31 ομάδες με 400 αθλητές και έγιναν συνολικά 69 αγώνες μέσα σε τρεις μέρες, σε τρία διαφορετικά γήπεδα της Σύρου, ενώ μπήκαν συνολικά 455 γκολ.

Το Πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών και φέτος στη Σύρο

Το τουρνουά έληξε με μια λαμπρή τελετή, με την απονομή των κυπέλλων και βράβευση όλων των μικρών αθλητών που συμμετείχαν, αλλά και πολύ τραγούδι κέφι και χορούς. Φέτος οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν τα παιδιά είναι 5: Παιδιά γεννημένα το 2000-2001, 2002-2003, 2004-2005, 2006 και 2007 και κάτω.

Το Πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών και φέτος στη Σύρο

Σύμφωνα με την προκήρυξη του τουρνουά ο σκοπός του είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Το Πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών και φέτος στη Σύρο

Την οργάνωση και φέτος έχει αναλάβει η Σχολή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Σύρου και το κόστος συμμετοχής είναι 85 € για κάθε παιδί και 105 € για τον ενήλικα και η τιμή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ένα γεύμα ημερησίως και μετακινήσεις στη Σύρο με πούλμαν για τους αγώνες.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Σχολής κ. Ιωσήφ Ρούσσο, ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχές φέτος είναι αυξημένο και λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ