ΠΑΟΚ

Το PAOK "Football Print" επεκτείνεται

Το PAOK "Football Print" επεκτείνεται
Ακαδημίες ΠΑΟΚ WWW.MOTIONTEAM.GR

Αναλυτικά οι Ακαδημίες εντός και εκτός Ελλάδας που συνεργάζονται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών PAOK "Football Print" επεκτείνεται συνεχώς, έχοντας φτάσει, πλέον, μέχρι την Κύπρο και τη Γερμανία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των "συνεργατών" της.

Αναλυτικά:

"Λειτουργεί με ένα σύστημα επικοινωνίας που βασίζεται στην όρεξη των τοπικών ακαδημιών για δουλειά και στην ανάδειξη παιδιών με ταλέντο. Οταν κριθεί σκόπιμο, οι άνθρωποι των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, επισκέπτονται, βλέπουν, τσεκάρουν, κυρίως τον τομέα των εγκαταστάσεων και της δουλειάς που γίνεται, κι εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι, υπογράφεται ένα τυπικό συμβόλαιο που καλωσορίζει ως μέλη του δικτύου του ΠΑΟΚ τις κατά τόπους ακαδημίες.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι για τις τοπικές κοινωνίες είναι ιδιαιτέρως σημαντική η είσοδος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, η αίγλη του να φορούν τα πιτσιρίκια στη φανέλα το λογότυπο του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν η ομάδα επιλέγει να διατηρήσει τα χρώματα που ήδη είχε.

Από το σημείο αυτό κι έπειτα η επικοινωνία των προπονητών των εκάστοτε ακαδημιών με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη που συντονίζουν τις ακαδημίες και τους συνεργάτες τους είναι καθημερινή. Δεν είναι υπερβολή ότι το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά. Από την συνεχή επαφή, βέβαια μέχρι την απόφαση ότι κάποιο από τα παιδιά που προτείνεται αξίζει όντως τον κόπο, μεσολαβεί μια σεβαστή διαδρομή. «Θα πάμε και θα δούμε. Και μία και δύο και τέσσερις φορές. Είναι αρκετές για να καταλάβουμε», λέει ο κ. Πουρλιοτόπουλος. Στην προ-Σαββίδη εποχή ήταν φυσικά, πολύ πιο δύσκολο, τώρα υπάρχει η δυνατότητα των μετακινήσεων. «Κι αυτό διευκολύνει σημαντικά το έργο μας».

Ιδού ποιες είναι οι συνεργαζόμενες ακαδημίες:

Αθήνα:Κολωνός, Αthens Cosmos Club

Θεσσαλονίκη:Πρωτέας, Αχιλλέας Περαίας, Ελπίδες Συκεών, Μπέμπηδες Ιωνίας, Κυψέλη Νεάπολης, Ακαδημία Λητής, Ακαδημία ΜΑΣ Ατρόμητος Τριαδίου, ΓΣ Ηλιούπολης

Xαλκιδική:Ελπίδες Μαρμαρά και ΠΑΟΚ Σταυρού

Βέροια:ΠΑΟΚ Κουλούρας, Δόξα Μακροχωρίου

Θάσος:Θεαγένης Θάσου

Καβάλα:Ορφέας Ελευθερούπολης και Μουντιαλίτο

Ξάνθη:Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης

Κομοτηνή:Fair Play, Ιασμος

Κοζάνη:Ακαδημία Κοίλων, Σιάτιστα

Δράμα:ΠΑΟΚ Μ. Αλέξανδρος, Αλιστράτη, Προσοτσάνη, Φίλιππος Δράμας

Σέρρες:Νίκη Χριστού, Εθνικός Σιδηροκάστρου

Κιλκίς:Αλέξανδρος Κιλκίς

Πέλλα:Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας

Εβρος:Ποντιακός Αλεξανδρούπολης

Πιερία:Ακαδημία Γιώτσα, Μακρύγιαλος, Play Zone 2006

Ιωάννινα:ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων

Θεσπρωτία:Ελπίδες Αχέροντα, Δόξα Γαρδικίου

Φλώρινα:ΠΑΣ Φλώρινα

Παξοί:Ακαδημία Παξών

Αργος:ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

Ρόδος:Ευκλής Ρόδου

Κως:ΠΑΟΚ Κως

Χανιά:Arena FC PAOK

Ρέθυμνο:Αστέρας Ρεθύμνου

KYΠΡΟΣ

Πάφος:Ολίμπικο

Καρμιώτισσα:Ανόρθωση

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μόναχο:FC Pontos

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ