ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πανηγυρικό post της Κοπεγχάγης για το νταμπλ έχει μέσα Πεπ Μπιέλ και Κάρλος Ζέκα

Ο Πεπ Μπιέλ
Ο Πεπ Μπιέλ EUROKINISSI SPORTS

Η Κοπεγχάγη πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ στη Δανία και στο πανηγυρικό ποστάρισμά της συμπεριέλαβε τον Πεπ Μπιέλ του Ολυμπιακού και τον Κάρλος Ζέκα που πρόσφατα επισημοποίησε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας διεθνής μέσος βρέθηκε στη φιέστα και αποθεώθηκε.

Η Κοπεγχάγη κατέκτησε όλους τους τίτλους στη Δανία, καθώς μετά το Κύπελλο πανηγύρισε σήμερα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας έτσι στα χέρια της ένα εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League.

Οι Δανοί στο πανηγυρικό ποστάρισμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριέλαβαν όλους τους συντελεστές που οδήγησαν στη φετινή κατάκτηση των τίτλων, βάζοντας μέσα και τον Πεπ Μπιέλ του Ολυμπιακού και τον Κάρλος Ζέκα που πρόσφατα ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα ο Έλληνας διεθνής μέσος βρίσκεται σε κεντρική θέση, καθώς πριν αποχωρήσει φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Μπιέλ πριν αποχωρήσει για λογαριασμό των ερυθρολεύκων είχε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα Δανίας με απολογισμό έξι γκολ.

Ο Ζέκα, που έδωσε το παρών κανονικά στη φιέστα και αποθεώθηκε, έπαιξε έξι φορές στο πρωτάθλημα ωστόσο η δεύτερη ρήξη χιαστού (και μάλιστα σε δεύτερη διαδοχική σεζόν) ολοκλήρωσε πρόωρα την πορεία του στους Δανούς που δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο τριφύλλι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ