ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "παγκόσμιο" μουστάκι του Μασάντο

Το "παγκόσμιο" μουστάκι του Μασάντο
Μασάντο INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο τρελαίνει την Ευρώπη (κι όχι μόνο) με το μουστάκι του που έγινε πλέον... παγκόσμιο μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Δείτε τα καλύτερα tweets για τον Πορτογάλο.

Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακούστηκε, διαβάστηκε και σχολιάστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού αυτό το 2-0 στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Μπορεί Τσόρι Ντομίνγκες και Τζόελ Κάμπελ να σκόραραν τα δυο τέρματα, άλλος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων, όμως, έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος για τον Πάουλο Μασάντο (ή Μουστακάδο πλέον).

Μόλις η κάμερα εστίασε για πρώτη φορά πάνω στον Πορτογάλο άσο την ώρα που έκανε ζέσταμα, ξεκίνησε ένας μικρός χαμός από δημοσιεύματα και tweets! Το μουστάκι του βλέπετε δεν περνάει απαρατήρητο...

Συγκεκριμένα η mundodeportivo λίγα λεπτά μετά την πρώτη του εμφάνιση στο "γυαλί" ανέβασε θέμα όπου τον παρομοιάζει με τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen!

Το "παγκόσμιο" μουστάκι του Μασάντο
Μασάντο

Μία από τα ίδια και για το αγαπημένο 101greatgoal που ανέβασε μία απίστευτη φωτογραφία του Μασάντο, όπου στο βάθος ο Σάμαρης έχει πάρει μία απίστευτη γκριμάτσα.

Το "παγκόσμιο" μουστάκι του Μασάντο

Μασάντο-μανία!

Πάμε και στο twitter, εκεί ο 27άχρονος άσος έγινε για λίγα λεπτά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της βραδιάς. "Το μουστάκι του φτιάχνει πιο πολλά "πρωτοσέλιδα" και από το παιχνίδι", έγραψε ένας φίλαθλος, ενώ ένας άλλος σχολίασε:

"Είμαι ευτυχισμένος που είδα τον Φρέντι Μέρκιουρι στο γρασίδι να παίζει για τον Ολυμπιακό". Δείτε και τα υπόλοιπα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ