ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το όνειρο του Κουμορτζί και τουρκικοί μύθοι

Το όνειρο του Κουμορτζί και τουρκικοί μύθοι
Κουμορτζί

Καθιέρωση στην Εθνική Γκάνας μέσω Πανιωνίου ονειρεύεται ο Κουμορτζί. Τουρκικοί μύθοι για το παιχνίδι με Αούστρια

" Η νίκη φέρνει τον Πανιώνιο στην τρίτη θέση, πάνω από την Γαλατασαράι. Δημιουργήσαμε 20 ευκαιρίες αλλά το γκολ έγινε πρόβλημα με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να σταματά όλες τις προσπάθειες μας", είπε πιο χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε σε ποιά θέση προτιμά να αγωνίζεται.

" Μπορώ να παίξω τόσο ως αμυντικός μέσος αλλά ως επιθετικός μέσος παίζω καλύτερα", απάντησε. Πλέον μέσω της καλής πορείας των "κυανέρυθρων" , ο Κουμορτζί αντικρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

"Ελπίζω να βρίσκομαι στην τελική λίστα της Εθνικής ομάδας για το Κόπα Άφρικα. Ως ποδοσφαιριστής υπάρχουν στιγμές που θα είσαι σε κακή μέρα και θα δεις τον εαυτό σου στο παιχνίδι σαν να μην είσαι ποδοσφαιριστής αλλά με τον χρόνο και την σκληρή δουλειά όλα μπορούν να γίνουν φυσιολογικά.

Δεν θέλω να θυμάμαι τα προκριματικά των Ολυμπιακών αγώνων κόντρα στη Νιγηρία αλλά πιστεύω ότι η θερμοκρασία στη Γκάνα στις τρεις το μεσημέρι με επηρέασε και οι συμπαίκτες μου που αγωνίζονται στην Ευρώπη επίσης έκαναν παράπονα για τις καιρικές συνθήκες.

Όλα πιστεύω ότι είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο και οι Γκανέζοι δεν πρέπει να χάσουν την ελπίδα τους μέχρι η Νιγηρία να αγωνιστεί με την Νότια Αφρική.Θυμάμαι μόνο να παίζω 15 λεπτά στην Εθνική ομάδα αλλά υπάρχουν και άλλα που μπορώ να κάνω αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω".

Μύθοι των Τούρκων για το παιχνίδι στη Βιέννη

H νίκη του Πανιωνίου στη Βιέννη φαίνεται πως ενόχλησε τους Τούρκους καθώς πλέον η Γαλατασαράι αν οι "κυανέρυθροι" επικρατήσουν της Μπορντό στη Νέα Σμύρνη θα μείνει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου UEFA.

Δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του τουρκικού συλλόγου άφησαν υπόνοιες για το παιχνίδι και κάλεσαν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διεξάγει έρευνα για την αναμέτρηση της Βιέννης και κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις εμφανίστηκαν σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ ενώ από την πλευρά της ελληνικής ομάδας τόνισαν ότι είναι ανάξιες σχολιασμού.

Με την ίδια συνταγή

Στα αγωνιστικά με την ίδια συνταγή αναμένεται να παραταχθεί ο Πανιώνιος στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Μάκο που εξέτισε την ποινή του. Έτσι οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να παραταχτούν με τον Κένινγκ κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη, Σπυρόπουλο στα δύο άκρα και τους Μπερτέ, Πλετς στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μαϊστόροβιτς, Μάκος, στα δεξιά ο Σκούφαλης, στα αριστερά ο Γουνδουλάκης και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Κουμορτζί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Τζιμπούρ.

Στο μεταξύ οι δοκιμές παικτών αναμένεται να συνεχιστούν από τη Δευτέρα οπότε και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Έβαλντ Λίνεν, ο 25χρονος ομογενής αμυντικός Νίκος Νάκας που αγωνίζεται στη Γερμανία με τα χρώματα της Βέχεν(β' κατηγορία) και ο 26χρονος Βόσνιος αμυντικός Σανέλ Γιάχιτς που αγωνίζεται στην Ζελέζνιτσαρ.

























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ