ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το οφσάιντ που έγινε πέναλτι...

Το οφσάιντ που έγινε πέναλτι...
New Image

Έκπληκτος με την απόφαση του διαιτητή Στάιλς να σφυρίξει πέναλτι υπέρ της Τσέλσι είναι ο Στιβ Φίναν, ο οποίος νόμισε πως είχε υποδειχθεί οφσάιντ εις βάρος του Ντρογκμπά!

"Είναι κρίμα γιατί αξίζαμε τη νίκη. Όλα τα παιδιά είναι στενοχωρημένα με το αποτέλεσμα, εγώ είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ξαναμπήκαν στο ματς. Όλοι παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν πέναλτι", τόνισε με δηλώσεις του ο δεξιός μπακ των "κόκκινων" και συνέχισε:

"Όταν σφύριξε νόμιζε ότι υπέδειξε οφσάιντ στον Ντρογκμπά που περίμενε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι ή κάτι τέτοιο. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έδινε πέναλτι.

Κανείς από τους παίκτες τους δεν ζήτησε κάτι και ο παίκτης τους απλά έτρεξε πάνω μου και έπεσε κάτω, ήταν για μένα μεγάλη έκπληξη που έδωσε αυτό το πέναλτι.

Θα ήταν πολύ ωραίο να ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα με έξι πόντους μετά από δύο παιχνίδια. Τέσσερις παίκτες δεν είναι άσχημο ξεκίνημα για εμάς, όμως θα έπρεπε να είχαμε έξι".

Επιπλέον ο Φίναν υπογράμμισε ότι η Τσέλσι δεν είχε τύχη να ξαναμπεί στο ματς με το εκπληκτικό γκολ του Φερνάντο Τόρες, και στάθηκε στους πανηγυρισμούς των Λονδρέζων μετά το τέλος του ματς για την κατάκτηση της ισοπαλίας.

"Κυριαρχήσαμε μετά το γκολ της ισοφάρισης, όπως κάναμε και στο πρώτο μέρος. Πέρα από δύο κεφαλιές δεν είχαν άλλες ευκαιρίες. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν την ισοπαλία στο τέλος δείχνει τί σήμαινε για αυτούς".









TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ