ΤΣΕΛΣΙ

Το νέο "μπλε διαμάντι"

Το νέο "μπλε διαμάντι"
Φράνκο Ντι Σάντο

Φράνκο Ντι Σάντο, ένα όνομα που πρέπει να κρατήσουμε όλοι στο μυαλό μας τα επόμενα χρόνια (vds)!

Μόνο και μόνο αν θυμηθούμε τι συνέβη στους κατα περιόδους "νέους Μαραντόνα", βλέπε Ορτέγα, Ρικέλμε, Αϊμάρ, Ντ΄Αλεσάντρο, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τελικά αυτό που (δε) συμβαίνει στον Αργεντινό στράικερ είναι αναμφισβήτητα θετικό. Εξαίρεση ίσως στον κανόνα, οι Μέσι και Αγουέρο, που όμως έχουν πολλά ακόμα να αποδείξουν...
O 19χρονος άσος έχοντας βγάλει από πάνω του κάθε "ταμπέλα" και πλέον χωρίς το άγχος της σύγκρισης, παλεύει να ξεκινήσει ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι με την πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα, την Τσέλσι των δισεκατομμυρίων.

Οι "μπλε" τον περασμένο Ιανουάριο έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν το Ντι Σάντο, κερδίζοντας τη μάχη από τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, οι οποίες επίσης παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιριστή.

Ποσό ασυνήθιστα υπέρογκο για ένα ταλέντο, που όμως οι διοικούντες την Τσέλσι δεν "φοβήθηκαν" να δαπανήσουν για να αποκτήσουν έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει να επιδείξει η Αργεντινή αυτή την περίοδο.

Και το ευρωπαϊκό όνειρο για τον στράικερ που μέχρι πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν στην "άσημη" Αουντάξ Ιταλιάνο της Χιλής, πήρε σάρκα και οστά από νωρίς.

Ο χαρισματικός επιθετικός, ο οποίος είναι και διεθνής με τις ομάδες των νέων της Αργεντινής, είχε εντυπωσιάσει τους σκάουτερ της Τσέλσι με τις επιδόσεις του. Χαρακτηριστικά ο Ντι Σάντο είχε βρει δίχτυα 13 φορές, σε 35 συμμετοχές του με την ομάδα της Χιλής.

Επιδόσεις αν μη τι άλλο εντυπωσιακές για ένα πιτσιρικά από την Αργεντινή, που μαζί με τη νέα εκπληκτική γενιά των "μπιανκοτσελέστε" αναμένεται να μαγέψουν τα επόμενα χρόνια τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σίγουρα ο "γεμάτος" όνειρα και ελπίδες αλλά και προικισμένος από το Θεό με ποδοσφαιρικό ταλέντο Φράνκο Ντι Σάντο, αποτελεί ένα από τα ονόματα που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας και να παρακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια.

Παρακολουθήστε τα βίντεο από τις έως τώρα καλύτερες στιγμές του Ντι Σάντο:






















TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ