ΙΝΤΕΡ

Το μήνυμα του Σανέτι για τα 104 χρόνια της Ίντερ

Το μήνυμα του Σανέτι για τα 104 χρόνια της Ίντερ

Η Ίντερ γιορτάζει 104 χρόνια ζωής και οΧαβιέρ Σανέτι έστειλε ευχές στην αγαπημένη του ομάδα μέσα από ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τους οπαδούς. "Είμαστε ξεχωριστοί επειδή είμαστε Ίντερ", τονίζει.

18 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα Ιταλίας, 5 ιταλικά Σούπερ Καπ, 3 Κύπελλα UEFA, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Διηπειρωτικά Κύπελλα και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μέσα σε 104 χρόνια ιστορίας.

Με όλους αυτούς τους τίτλους στο παλμαρέ της, η Ίντερ μπορεί να κάνει δικαιολογημένα λόγο για έναν χρυσό αιώνα και... κάτι από την ημέρα ίδρυσής της, με τους οπαδούς της να ελπίζουν ότι η φετινή σεζόν θα είναι απλά μία κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο.

Ο εμβληματικός αρχηγός των "νερατζούρι", Χαβιέρ Σανέτι, δεν ξέχασε πάντως τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας (πιστός υπηρέτης της από το 1995 και μετά) και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, λίγες μάλιστα ώρες πριν το ματς πρωταθλήματος με την Κιέβο στη Βερόνα.

"Αμέτρητες ευχές για χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου Ίντερ . Το να αποτελώ μέρος αυτής της όμορφης οικογένειας για τόσα πολλά χρόνια είναι μεγάλη τιμή" , ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 38χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός και συνέχισε:

Το μήνυμα του Σανέτι για τα 104 χρόνια της Ίντερ

Ίντερ ετών... 104

"Δεν θα πάψω ποτέ να ευχαριστώ τον πρόεδρο Μοράτι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Και όλα αυτά τα χρόνια ήταν για μένα τιμή να μοιραστώ μεγάλους θριάμβους αλλά και δύσκολες στιγμές, με πολλούς παράγοντες, προπονητές, συμπαίκτες, μέλη του τιμ, αλλά και με όλους τους οπαδούς που αγαπούν αυτό το σύλλογο.

Τους ευχαριστώ που είναι πάντα τόσο κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι ξεχωριστοί επειδή είμαστε ιντερίστι. Ευτυχισμένα γενέθλια Ίντερ και άλλα 100 χρόνια!!!"

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ