ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το μήνυμα του Πογκμπά: "Δεν θα τα παρατήσω, θα επιστρέψω πιο δυνατός"

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους PRINT SCREEN

Ο Πολ Πογκμπά μ' ένα VIDEO που πόσταρε στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο και τη Γιουβέντους για τη στήριξη σ' αυτή τη δύσκολη σεζόν και τόνισε πως δεν θα τα παρατήσει, αλλά θα επιστρέψει δυνατότερος.

Μόλις 161' έχει καταφέρει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, με τους συνεχείς τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να λάμψει στην επιστροφή του στη Γιουβέντους.

Ο Γάλλος διεθνής πρόσφατα μάλιστα, γύρισε ξανά στα πιτς. Μόλις έναν μήνα μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του, τραυματίστηκε ξανά στον αγώνα με την Κρεμονέζε την Κυριακή (14/5), με αποτέλεσμα να χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στο VIDEO που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το μήνυμα για τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε την ομάδα και τον κόσμο των "μπιανκονέρι" για τη στήριξη.

"Γεια σε όλους, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστώ μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής.

Πρώτα από όλα, επιτρέψτε μου να ανακεφαλαιώσω τη σεζόν μου, η οποία ήταν πολύ, πολύ περίπλοκη, με προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όπως ξέρετε, ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα και αυτό που συνέβη ήταν δύσκολο, πάνω από όλα ψυχολογικά.

Προσπάθησα να βρω παρηγοριά σε αυτό που αγαπώ: να παίζω ποδόσφαιρο και να δουλεύω στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί ήμουν πολύ άτυχος. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω υπομονή, αλλά ήδη σήμερα, νιώθω καλύτερα ψυχολογικά.

Πρώτα από όλα, χάρη στον Θεό, πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε θετικοί και να έχουμε πίστη. Ευχαριστώ επίσης εσάς τους φιλάθλους, ευχαριστώ τον κόσμο στο γήπεδο, τον σύλλογο, που πάντα με στήριζε και με συνόδευε. Χάρη σε σας μπόρεσα να διατηρήσω το ηθικό μου ψηλά, με πιέζετε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Έμαθα πολλά φέτος και νομίζω ότι όλα όσα έγιναν θα με βοηθήσουν να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Διανοητικά και σωματικά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επιστρέψω στην κορυφαία φόρμα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα και τον σύλλογό μου και να κερδίσω ένα τρόπαιο, γιατί για αυτό ήρθα εδώ.

Λοιπόν, ήθελα απλώς να σας πω ότι δεν θα τα παρατήσω, δεν θα με νικήσουν. Θα τα δώσω όλα. Σας ευχαριστώ και πάλι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ