ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο "όπλο" της Μπεσίκτας στην υπόθεση Ρενάτο Σάντσες, που φέρεται να ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό

Το μεγάλο "όπλο" της Μπεσίκτας στην υπόθεση Ρενάτο Σάντσες, που φέρεται να ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό
Ο Ρενάτο Σάντσες πανηγυρίζει το γκολ του με την εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ @2023 AP IMAGES/ARMANDO FRANCA

Η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Μπεσίκτας δυσκολεύει τη μεταγραφική στόχευση του Ολυμπιακού για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, Ρενάτο Σάντσες, έναν παίκτη που έβαλε στην "ερυθρόλευκη" λίστα η γαλλική Parisien.

Ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου στοχεύει -μεταξύ άλλων- στην απόκτηση δύο χαφ, με το Αντρέ Όρτα της Μπράγκα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ με δημοσίευμά της τη Δευτέρα (08/01) η γαλλική Parisien έβαλε στο "κόκκινο" στόχαστρο και την περίπτωση του Ρενάτο Σάντσες.

Μία περίπτωση που, ωστόσο, χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως δύσκολη, καθώς η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας ενδέχεται να αποτελέσει την αιτία για τη οποία το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σάντσες να είναι στην Τουρκία.

Αυτό γιατί ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις δυνατότητες του 26χρονου μέσου, ενώ με τον Σάντος στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας ο νυν παίκτης της Ρόμα πραγματοποίησε σε ηλικία 18 ετών και 7 μηνών το ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος.

Έκτοτε μετράει 31 ακόμα συμμετοχές και 3 γκολ, με την πλειοψηφία εξ αυτών να έρχονται με τον Πορτογάλο προπονητή.

Η ανοικτή στις προτάσεις Παρί και η ταμειακή διευκόλυνση της Ρόμα

Ο Ρενάτο Σάντσες δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, κάτι που τον ώθησε στον δανεισμό του το καλοκαίρι του 2023 στη Ρόμα.

Με τους Τζιαλορόσι μετράει εννιά συμμετοχές και ένα γκολ μετά από μόλις 227 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα τελευταία ματς βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η ρήτρα αγοράς πρέπει ο χαφ να λάβει μέρος στο 75% των αγώνων του ιταλικού συλλόγου, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί βάσει της απόδοσης του παίκτη και των επιλογών του Ζοζέ Μουρίνιου.

Η Ρόμα φαίνεται να εξετάζει τον τερματισμό του δανεισμού του Σάντσες με στόχο να γλυτώσει το ποσό του 1,7 εκατομμυρίου ευρώ από τον μισθό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς βρίσκεται κάτω από αυστηρούς οικονομικούς περιορισμούς.

Με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ανοικτή σε εκ νέου δανεισμό του παίκτη, τίποτα δεν έχει προεξοφληθεί για τον Ολυμπιακό, την ώρα που η Μπεσίκτας βρίσκεται στην pole position ελέω Φερνάντο Σάντος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ