ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "κυνηγητό" της αποστολής του Παναθηναϊκού

Το "κυνηγητό" της αποστολής του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλο το στόρι γιατί η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα πάει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" αλλά στο Κορωπί παρά την δική τους επιθυμία να βρεθούν κοντά στους οπαδούς τους.

Τα πανηγύρια δεν έχουν τελειωμό για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Το πρώτο μέρος έγινε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", όπου χάρηκαν με την ψυχή τους την άνετη επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο μέρος του... πάρτι αναμενόταν να γίνει στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ωστόσο η αποστολή θα πάει απευθείας στο Κορωπί, παρά την επιθυμία των παικτών και του τεχνικού επιτελείου να βρεθούν κοντά στους οπαδούς της ομάδας και να πανηγυρίσουν μαζί μια μεγαλειώδη νίκη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το αρχικό ραντεβού της αποστολής του Τριφυλλιού με τους οπαδούς είχε προγραμματιστεί στο Ιπποκράτειο, ωστόσο η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας αποφάσισε ότι ο Παναθηναϊκός θ' αναχωρήσει από το "Γ. Καραϊσκάκης" μέσω της Εθνικής Οδού.

Στη συνέχεια υπήρξε η πληροφόρηση ότι οι Πράσινοι θα πάνε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" όπου είχαν μαζευτεί περίπου δύο χιλιάδες φίλοι της ομάδας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με την Αστυνομία και ζητούσαν επίμονα να τους επιτρέψουν να προσεγγίσουν την ιστορική έδρα του συλλόγου, όμως η Αστυνομία ήταν κάθετη, δεν έδωσε έγκριση με συνέπεια το πούλμαν της ομάδας να βγει στην Αττική οδό με προορισμό το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ