ΠΑΟΚ

Το Κατάρ θέλει να κάνει τον Αμπέλ Φερέιρα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τη SPORT, η Αλ Σαντ θέλει στο τιμόνι της τον Αμπέλ Φερέιρα και του προσφέρει συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, που γράφει ιστορία στον πάγκο της Παλμέιρας, έχει στα χέρια του μία πρόταση που μπορεί να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο τραπέζι μία απίστευτη προσφορά από ομάδα του Κατάρ, με την Αλ Σαντ να είναι έτοιμη να δώσει στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ ένα αστρονομικό ποσό, που δεν έχει δοθεί ποτά από καμία ομάδα στον πλανήτη.

Οι διαπραγματεύσεις, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πολύ προχωρημένες και αναμένεται να οριστικοποιηθούν, όταν τελειώσει η σεζόν στη Βραζιλία, δηλαδή στις 6 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 ο Δικέφαλος ανακοίνωσε τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο για 1,5 χρόνο κι αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2020, χωρίς να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο με την ομάδα.

Στη συνέχεια ανέλαβε την Παλμέιρας, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται μέχρι και σήμερα, έχοντας κατακτήσει έξι τρόπαια, μεταξύ άλλων και δύο Copa Libertadores. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ