GREXIT

"Το Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος"

"Το Grexit είναι η ΕΠΟ και ο Αλαφούζος"
Αλαφούζος, Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε ανεπίσημα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέροντας ότι για ενδεχόμενο Grexit ευθύνεται η διοίκηση της ΕΠΟ και ο πρόεδρος του "τριφυλλιού", Γιάννης Αλαφούζος.

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το υφυπουργείο Αθλητισμού. Οι "πράσινοι" χαρακτήρισαν ανίκανο τον Σταύρο Κοντονή και ακατανόητη την ενέργειά του να διακόψει τους αγώνες του Κυπέλλου. Το υφυπουργείο απάντησε ανεπίσημα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΕΠΟ και Αλαφούζο.

Ότι ενδεχόμενο Grexit θα επέλθει " λόγω των κακουργηματικών κατηγοριών της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας", αλλά και λόγω του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος " τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία Κοντονή να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες".

Όπως ανέφεραν κύκλοι του υφυπουργείου: " Το Grexit είναι οι διοικούντες την ΕΠΟ με τις κακουργηματικές κατηγορίες τους που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία Κοντονή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες - επενδυτές του ποδοσφαίρου και να βρεθεί μια συναινετική λύση".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ