ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το Game of Thrones βρήκε τον βασιλιά του: τον Μέσι!

Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Όταν ο Λιονέλ Μέσι ενώνει τις δυνάμεις του με μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, το Game of Thrones, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Δείτε VIDEOS.

Οι αμέτρητοι λάτρεις του Game of Thrones κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα από την αρχή του έτους αναμένοντας την έναρξη του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς (παραγωγής HBO) και ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Απόδειξη τα δύο videos που δημοσίευσε μέσω Instastory ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με τον "Pulga" να αποκαλύπτει τα τρία του νέα αποκτήματα: παπούτσια της Adidas (εταιρία με την οποία συνεργάζεται) που το καθένα από αυτά έχει την υπογραφή της σειράς.

Το πρώτο -ασημένιου χρώματος- έχει το σήμα του οίκου Σταρκ στη γλώσσα του, το δεύτερο -κόκκινου χρώματος- έχει το σήμα του Οίκου Ταργκάριεν ενώ το τρίτο -άσπρου και μαύρου χρώματος- έχει να κάνει με την Νυχτερινή Φρουρά καθώς στη γλώσσα του παπουτσιού υπάρχει η εξής φράση: "Έρχεται η νύχτα και αρχίζει η βάρδια μου".


Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Λάνιστερ, οι Σταρκ, ο Τζον Σνόου και η Νταϊνέρις έχουν φανατικό κοινό σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια στη μάχη για τον Θρόνο...

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ