VIRAL

Το επικό σνομπάρισμα του Γκάλαχερ σε μασκότ της Τσέλσι

Το επικό σνομπάρισμα του Γκάλαχερ σε μασκότ της Τσέλσι
PRINT SCREEN

Ένας νεαρός φαν της Τσέλσι που είχε χρέη μασκότ στον αγώνα με την Μπέρνλι θέλησε να δώσει το χέρι στον Κόνορ Γκάλαχερ στα αποδυτήρια του "Στάμφορντ Μπριτζ", για να μείνει όμως με το... παράπονο.

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπέρνλι το απόγευμα του Σαββάτου (30/03) δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αφού αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40ο λεπτό έμεινε στο 2-2 και απέτυχε να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, αν κάποιος πιστεύει στα... σημάδια, αυτά είχαν διαφανεί πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν από τη σέντρα όταν και έλαβε χώρα ένα ασύλληπτο σκηνικό στη φυσούνα που δεν συνιστά και αιτία... διαφήμισης των Λονδρέζων.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Κόνορ Γκάλαχερ που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση, με έναν μικρό φαν των μπλε να θέλει να ανταλλάξει χειραψία μαζί του αλλά να στέκεται άτυχος καθώς για έναν περίεργο λόγο ο 24χρονος μέσος δεν του ανταπέδωσε την κίνηση και τον άφησε -μάταια- να περιμένει με το χέρι στον αέρα.

TAGS VIRAL ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ