ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το έχασε και αυτό ο Μπαλοτέλι!

Το έχασε και αυτό ο Μπαλοτέλι!

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά για τον Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ. Δείτε τη νέα απίστευτη ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Χαλ (VIDEO).

Ο Μπρένταν Ρότζερς εμπιστεύτηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι φανέλα βασικού κόντρα στη Χαλ παρά την αυστηρή κριτική που του άσκησε μεσοβδόμαδα στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο), όμως δεν κέρδισε ούτε και αυτό το... στοίχημα.

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με τις "τίγρεις" στο "Άνφιλντ" και είδε την Άρσεναλ να την πιάνει στην βαθμολογία, με τον Μάριο Μπαλοτέλι για ένα ακόμα ματς να αδυνατεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το έχασε και αυτό ο Μπαλοτέλι!
© SIMON BELLIS/SPORTIMAGE

Αυτό ήταν το 7ο ματς πρωταθλήματος για τον "Super Mario" που μένει άσφαιρος, με τον Ιταλό επιθετικό να ψάχνει ακόμα το πρώτο του γκολ στην Premier League από τότε που πήρε την μεταγραφή στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και να έχει στο ενεργητικό του μόνο ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα στη Λουντογκόρετς στην πρεμιέρα του Champions League.

Το έχασε και αυτό ο Μπαλοτέλι!

Στο παιχνίδι κόντρα στη Χαλ κατάφερε μάλιστα να γίνει και μοιραίος για τους "κόκκινους", καθώς απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ στην τελευταία φάση του αγώνα!

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Λίβερπουλ ο Ρότζερς:

Δείτε τη χαμένη ευκαιρία του Μπαλοτέλι:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ