ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το δίλημμα του Σάκη Τσιώλη

Το δίλημμα του Σάκη Τσιώλη
Περόνε INTIME SPORTS

Ο Εμάνουελ Περόνε επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Σάκης Τσιώλης πονοκεφαλιάζει για το ποιον ανάμεσα στον Αργεντινό και τον Λένσε θα ξεκινήσει

Οι Αρκάδες θέλουν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από την 5η θέση, έτσι ώστε να έχουν γερό προβάδισμα ενόψει των πλέι οφ.

Το καλό για τον Σάκη Τσιώλη είναι πως σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ενώ και με την επιστροφή του Περόνε οι επιλογές στην επίθεση είναι αρκετές.

Αυτό, αν το καλοσκεφτούμε, είναι και το μυστικό του Αστέρα Τρίπολης τη φετινή σεζόν. Το γεγονός πως έχει μία ποιοτική ενδεκάδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αντικαταστήσει τυχόν απώλειες χωρίς να χαλάσει η χημεία της ομάδας.

Επειδή όμως ο Αστέρας παίζει με έναν κυνηγό (μέχρι στιγμής), την Δευτέρα ο Σάκης Τσιώλης θα κληθεί να πάρει μία δύσκολη απόφαση, για το ποιος εκ των Περόνε, Λένσε θα καθίσει στον πάγκο.

Ο Ούγγρος φορ είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Έχει σκοράρει τρία γκολ στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε και έχει εξαιρετική συνεργασία με τους Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις.

Παρόλα αυτά ο Περόνε, παρά τους τραυματισμούς, είναι ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα με 9 γκολ σε 15 ματς, ενώ έχει μοιράσει και τρεις υπέροχες ασίστ.

Έτσι θα έχει μεγάλη ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει τελικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Κλείνοντας να πούμε πως ο Φερνάντο Ουσέρο έγινε σήμερα 29 ετών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ