ΠΑΟΚ

Το δίλημμα Στέφενς για το κέντρο της άμυνας

Το δίλημμα Στέφενς για το κέντρο της άμυνας
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς έχει δύο επιλογές για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βίτορ και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα. Γιατί μπορεί να "δέσουν" οι δύο στόπερ και στη συνέχεια των αγώνων.

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χουμπ Στέφενς τη φετινή σεζόν είναι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του Μιγκέλ Βίτορ.

Άλλωστε γι' αυτό το λόγο αναγκάστηκε να "βαφτίσει" και τον Γιώργο Τζαβέλλα στόπερ, δίνοντας του μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο νέος τραυματισμός του Πορτογάλου είναι σοβαρό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, ενώ ήρθε να προστεθεί και η τιμωρία του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος θα απουσιάσει από τα ματς με τη Βέροια και τον Απόλλωνα Σμύρνης, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Στέφενς πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί στο πλευρό του Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας και οι επιλογές είναι δύο. Γιώργος Κατσικάς ή Χέντβιχες Μαντούρο;

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με τον ερχομό του Μαντούρο στην ομάδα είχε δηλώσει "Ο Μαντούρο αρχικά θα μας βοηθήσει στην άμυνα", με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτή η δήλωση.

Ο Ολλανδός παίκτης, πάντως στα ματς που έχει χρησιμοποιηθεί, αγωνίστηκε μόνο στο χώρο του κέντρου, παρά μόνο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που κάλυψε για λίγα λεπτά τον Βίτορ, μέχρι να γίνει η αλλαγή με τον Κατσουράνη.

Βέβαια, στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος έχει πάρει ευκαιρίες από τον Στέφενς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχει εκμεταλλευτεί, αφήνοντας πολλά παράπονα στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ποια θα είναι η επιλογή του Στέφενς θα το μάθουμε τα επόμενα 24ωρα όταν και θα δοκιμάσει το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στη Βέροια.

Βέβαια, η χρησιμοποίηση ενός εκ των Μαντούρο και Κατσικά στο πλευρό του Κατσουράνη δε θα γίνει αναγκαστικά μόνο στα δύο επόμενα παιχνίδια, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τζαβέλλας αναγκαστικά πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας, καθώς είναι ένας καθαρόαιμος αριστερός οπισθοφύλακας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ