ΞΑΝΘΗ

Το διήμερο του Καρυπίδη

Το διήμερο του Καρυπίδη
INTIME SPORTS

Το τρέχον 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την απόκτηση του Χρήστου Καρυπίδη στην Skoda Ξάνθη με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στο να δώσουνε τα χέρια.

Το φλερτ της Skoda Ξάνθη με τον Χρήστο Καρυπίδη πρόκειται να ξεκαθαρίσει στο τρέχον 48ωρο με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στο να δώσουνε τα χέρια. Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν είναι καθαρά τυπικό το θέμα ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός να ταξιδέψει στην Ξάνθη για την τελική συνάντηση.

Παράλληλα ο Σάκης Τσιώλης αναμένει τις εξελίξεις και στην περίπτωση ενός ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή. Και πιο συγκεκριμένα του Παντελή Καπετάνου που δείχνει να είναι θετικός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παύει να εξετάζει περιπτώσεις να παραμείνει σε ομάδα του εξωτερικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το τρέξιμο, στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης δόθηκε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής ενώ παράλληλα υπήρξαν και ασκήσεις τεχνικής.

Προβλήματα δεν υπάρχουν με τους ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας να ετοιμάζονται για τα εργομετρικά τεστ τα οποία θα διαρκέσουνε όλη την αυριανή ημέρα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ