ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το γιγαντιαίο banner με τον Ραούλ στη πρώτη μπουτίκ της Μαδρίτης που άναψε φωτιές σε όλη την Ισπανία

Το banner στην μπουτίκ της Μπαρτσελόνα
Το banner στην μπουτίκ της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN

Η Μπαρτσελόνα έκανε εγκαίνια στη νέα της μπουτίκ στη Μαδρίτη και με ένα τεράστιο banner έγραψε ότι ο θρύλος της Ρεάλ, Ραούλ Γκονζάλεθ, ήταν οπαδός των μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε την πρώτη επίσημη μπουτίκ της στη Μαδρίτη και φρόντισε να προκαλέσει κρότο με ένα τεράστιο banner στο κτίριο.

Το μήνυμα που έγραφε είναι "Raul es culer", το οποίο σημαίνει ότι ο Ραούλ είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλησαν με αυτό τον τρόπο να "πικάρουν" τη μεγάλη εγχώρια αντίπαλο, χρησιμοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες μορφές που φόρεσαν τη φανέλα της Ρεάλ.

Στο παρελθόν μερίδα του Τύπου ανέφερε ότι ο θρύλος της Ρεάλ ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα, παρά τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με τους Μαδριλένους με όσα πέτυχε. Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον Ραούλ.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, συνηθίζει να περνάει μηνύματα τέτοιου είδους. Στο παρελθόν είχε βάλει γιγάντιες αφίσες κοντά στα 200 μέτρα μακριά από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με ένα μήνυμα που έλεγε "Hala Madrid". Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη επίσημη μπουτίκ της στη Βαρκελώνη και μάλιστα κοντά στο Καμπ Νου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ