ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το αντίο του Σάλιακα στον ΠΑΣ Γιάννινα: "Οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν"

Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μανώλης Σάλιακας με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Μανώλης Σάλιακας αποχαιρέτισε την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι δρόμοι τους μπορεί να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.

Ο Μανώλης Σάλιακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και τη Ζανκτ Πάουλι, στην οποία υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε τον ΠΑΣ Γιάννινα και όσους συνεργάστηκε στην ομάδα των Ιωαννίνων, μεταξύ άλλων τους συμπαίκτες του αλλά και τους πρώην προπονητές του, Αργύρη Γιαννίκη και Ηρακλή Μεταξά. Παράλληλα τόνισε ότι ίσως οι δρόμοι τους ξανασυναντηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον.

"Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Π.Α.Σ. και στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων ήρθε η ώρα της αποχώρησης για μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου. Τα λόγια είναι περιττά για αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Ευχαριστώ για όλα τη διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τους προπονητές μου κ. Γιαννίκη και κ. Μεταξά που με εμπιστεύτηκαν και με καθοδήγησαν, το υπόλοιπο προπονητικό και ιατρικό team της ομάδας και τους συνεργάτες της που ήταν δίπλα μου σε αυτή την πορεία.

Μία ξεχωριστή θέση θα έχει ο κόσμος που μας στήριξε και πάντα στηρίζει τον ιστορικό Π.Α.Σ. χαρίζοντας μας μαγικές στιγμές σε αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ όλους και κάποια στιγμή οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασυναντηθούν", ανέφερε ο Μανώλης Σάλιακας στην ανάρτησή του.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ