ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Το αντίο του Μανωλά στον Ολυμπιακό: "Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα, δεν υπήρξε ποτέ θέμα χρημάτων"

Ο Κώστας Μανωλάς με τα ερυθρόλευκα
Ο Κώστας Μανωλάς με τα ερυθρόλευκα EUROKINISSI

Ο Κώστας Μανωλάς με ένα μακροσκελές ποστ στο Instagram, αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που αποχώρησε ήταν γιατί ένιωσε ότι δεν ήταν αναγκαίος στην ομάδα και ότι δεν υπήρξε θέμα χρημάτων, δίνοντας τη δική του διάσταση για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον σύλλογο και τον κόσμο της.

Ο Κώστας Μανωλάς με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας παράλληλα τη δική του οπτική στους λόγους αποχώρησε από τον Πειραιά.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ένιωσε ότι δεν ήταν αναγκαίος στην ομάδα και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να φύγει και όχι για το οικονομικό. Παράλληλα ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους γιατρούς, Χρήστο Θέο και Χρήστο Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που τον βοήθησαν την περσινή σεζόν να περάσει μια δύσκολη στιγμή.

Ο Μανωλάς συνεχίζει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σάρζα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, κάτι που είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στον Ρέντη. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό, Χρήστο Θέο, τον Χρήστο Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρυσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισε να φύγω. Δεν υπήρχε θέμα χρημάτων. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη τη στήριξή του. Θα τον έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός", έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ