ΤΟΤΕΝΑΜ

Το αντίο του Κόντε στην Τότεναμ είχε ξεχωριστή αναφορά στους φιλάθλους της

Το αντίο του Κόντε στην Τότεναμ είχε ξεχωριστή αναφορά στους φιλάθλους της
@2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Μετά από την ανακοίνωση της Τότεναμ για το διαζύγιό τους, ο Αντόνιο Κόντε θέλησε να αποχαιρετήσει και εκείνος την ομάδα του Βορείου Λονδίνου μέσω μία ιδιαίτερης ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε κατά των παικτών του στο φινάλε του αγώνα πρωταθλήματος με την Σαουθάμπτον που είχε βρει την ομάδα του να χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 90+3' μένοντας στο 3-3 και το γεγονός εκείνο άρχισε ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής η ομάδα του Βορείου Λονδίνου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον 53χρονο Ιταλό προπονητή δίνοντας τη σκυτάλη στο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κριστιάν Στελίνι, με τον Κόντε από την πλευρά του να αφήνει να περάσουν λίγες ώρες και να επιλέγει να πει το οριστικό αντίο το βράδυ της Δευτέρας (27/03).

Αυτό το έκανε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με τον άλλοτε προπονητή των Γιουβέντους, Τσέλσι, Ίντερ αλλά και της εθνικής Ιταλίας, να κάνει ειδική μνεία στο φίλαθλο κοινό των σπιρουνιών.

"Το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους στην Τότεναμ που εκτίμησαν και μοιράστηκαν το πάθος μου και τον έντονο τρόπο με τον οποίο ζούσα το ποδόσφαιρο ως προπονητής.

Μία ξεχωριστή σκέψη στους οπαδούς που πάντα με έδειχναν την υποστήριξη και την εκτίμησή τους. Θα μου είναι αξέχαστο να ακούω να τραγουδούν το όνομά μου.

Το κοινό μας ταξίδι τελείωσε. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Αντόνιο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόντε, γράφοντας τον επίλογο μετά από 16 μήνες παρουσίας στους Λονδρέζους.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ