PREMIER LEAGUE

Το αφεντικό τρελάθηκε!

Το αφεντικό τρελάθηκε!
Μάγκνουσον

Ο Μάγκνουσον δίνει δέκα εκ. λίρες στον Πάρντιου για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Ο Μάγκνουσον, τακτικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, είναιμ πλέον και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, μετά την αγορά του 83% των νμετοχών που του κόστισε 107.5 εκ. λίρες.

Πρώτη του ενέργεια με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου, ήταν μια εκτενέστατη συνάντηση με τον Πάρντιου για να συζητήσουν ποια θα είναι η πορεία του συλλόγου από εδώ και πέρα.

Αφού τόνισε στον προπονητή της ομάδας ότι χαίρει μεγάλη εκτίμησης από το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο Μάγκνουσον ζήτησε μια λίστα από τον "κόουτς" με μεταγραφικούς στόχους ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

"Πιστεύω ότι είναι μεγάλος προπονητής, έχει κάνει σπουδαία πράγματα με τη Γουέστ Χαμ. Έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας και είναι δική του η επίλογή για το ποιοι παίκτες θα προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό μας. Θα δουλέψω πολύ στενά μαζί του, πάνω στις επιθυμίες του για τον προσεχή Γενάρη." είπε ο Μάγνουσον.

Ωστόσο ο Πάρντιου πρέπει να πάρει και κάποιες σημαντικές αποφάσεις ως προς το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Τα δύο προβλήματα έχουν όνομα. Τέβεζ και Μασεράνο. Ήρθαν με πόλλές υποσχέσεις αλλά δεν κατάφεραν να προσφέρουν και να προσαρμοστούν.

Η αλήθεια όμως είναι πως οι δύο παίκτες δεν ήταν στις επιλογές του τεχνικού των "Χάμερς". Πάντως δεν θα μπορούσε να κάνει δ9ιαφορετικά διότι οι δύο Αργεντίνοι ήρθαν την τελευταί μέρα των μεταγραφών κατόπιν συμφωνίας της τότε διοίκησης με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα των παικτών.

Το κλίμα όμως τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει καθώς οί Τέβεζ και Μασεράνο δείχνουν διάθεση στις προπονήσεις και θέληση να παραμείνουν στην ομάδα, με τον Πάρντιου να είναι διατεθημένος να περιμένει να δει τις δύο μεταγραφικές βόμβες του Αυγούστου να αποδίδουν καρπούς.

Διαφορετικά θα αρχίσουν να μελετώνται διεξοδικότερα οι όποιες προτάσεις έρχονται στα γραφεία του συλλόγου με πρώτη και καλύτερη αυτή της Φλαμένγκο...













TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ