CHAMPIONS LEAGUE

Τιτανομαχία στο Καμπ Νου

Τιτανομαχία στο Καμπ Νου
Μπαρτσελόνα

Το απόλυτο ντέρμπι του Τσάμπιονς Λιγκ κλέβει την παράσταση στον πρώτο όμιλο

Στο Καμπ Νου θα παραταχθούν δύο από τις επικρατέστερες ομάδες για να κατακτήσουν το τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην καίγονται για το τρίποντο όπως οι γηπεδούχοι αλλά σίγουρα θέλουν τη νίκη που θα αποδείξει την ανωτερότητα τους.

Στην απέναντι γωνία του... ρινγκ η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ ψάχνει απεγνωσμένα την επιτυχία μετά από τις δύο ήττες με Ρεάλ και Τσέλσι, αλλά όχι μόνο για λόγους γοήτρου.

Οι "μπλαουγκράνα" ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με την Βέρντερ και το τρίποντο είναι μονόδρομος στο ντέρμπι με την παρέα του Μουρούνιο. Το 3-0 επί της Ουέλβα έφερε χαμόγελα στο στρατόπεδο των Καταλανών αλλά μόνο η νίκη επί της Τσέλσι θα ισορροπήσει και πάλι τα πράγματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα ερωτήματα είναι πολλά και αφορούν την παλιά και τη νέα φρουρά. Ζαμπρότα, Τουράμ και Γκούντγιονσεν μπαίνουν στη ζυγαριά του Ράικαρντ με... αντίπαλους τους Σιλβίνιο, Μπελέτι και Σαβιόλα. Το μεγάλο όμως ερωτηματικό είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι μετά τον τραυματισμό του, αν και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Προβλήματα έχει και ο Μουρίνιο αλλά τελείως διαφορετικά από αυτά του συναδέλφου του. Σεφτσένκο και Ντρογκμπά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και η αγωνιστική τους κατάσταση είναι αμφίβολη. Το σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι δύο ενδεκάδες το ενδιαφέρον στο χορτάρι του Καμπ Νου θα χτυπήσει και πάλι κόκκινο.

Λέφσκι-Βέρντερ
Η Βέρντερ ξεκίνησε για την τρίτη θέση όταν είδε μπροστά της Μπαρτσελόνα και Τσέλσι αλλά μετά την ισοπαλία με τους μπλαουγκράνα όλα είναι ανοιχτά. Με αντίπαλο τη Λέφσκι θέλει πάση θυσία το διπλό και να περιμένει το δώρο από την Τσέλσι.

Η εκτός έδρα νίκη πάντως για τους Γερμανούς είναι κάτι σαν κατάρα που πρέπει να σπάσει, καθώς μετράνε έξι ήττες μακριά από την Γερμανία. Από την άλλη πλευρά η Λέφσκι αν χάσει αποχαιρετά και... επίσημα την Ευρώπη.

Από την προσπάθεια της Λέφσκι να κάνει σεφτέ στους βαθμούς θα απουσιάσει ο Πετκόφ και τη θέση του θα πάρει ο 18χρονος πορτιέρο Μιχαϊλοφ στο ντεμπούτο του στην Ευρώπη σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως δείχνει η προπώληση των εισιτηρίων.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ο Σααφ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μοχάμεντ Ζιντάν, αλλά και τον τιμωρημένο Φρανκ Μπάουμαν. Το θετικό είναι πως επέστρεψε ο Μπορόφσκι κάτι που δεν προβλέπεται για τον ντεφορμέ Κλάσνιτς.

















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ