ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τίποτα επίσημο για Καρνέζη, στην Αγγλία Μαυρίας και Κουίνσι

Τίποτα επίσημο για Καρνέζη, στην Αγγλία Μαυρίας και Κουίνσι
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Καρνέζη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Την επόμενη εβδομάδα τελειώνει του Μαυρία στη Σάντερλαντ ενώ ο Κουίνσι ζήτησε άδεια για να δοκιμαστεί από τις Κρίσταλ Πάλας και Νόριτς. Έρχεται στην Αθήνα ο Μπεργκ ενώ οι πράσινοι συνεχίζουν να παλεύουν την περίπτωση του Πράνιτς. Διαβάστε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις του Παναθηναϊκού στο Sport24.

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωνε την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους με το τελευταίο φιλικό κόντρα στην Γάνδη στην Αθήνα ο Νίκος Νταμπίζας συνέχιζε τις διεργασίες για την απόκτηση αλλά και την αποχώρηση κάποιων παικτών.

Έτσι ώστε παράλληλα οι πράσινοι να ενισχυθούν αλλά και να γλιτώσουν κάποια βαριά συμβόλαια προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα για την ερχόμενη σεζόν.

Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ και σας παρουσιάζει συγκεντρωμένα τι έχει γίνει με τις περιπτώσεις των Πράνιτς, Μαυρία, Κουίνσι, Καρνέζη και Φερνάντες.

Η πιο δύσκολη περίπτωση που απασχολεί τους πράσινους αλλά εξακολουθούν να την δουλεύουν στο Τριφύλλι είναι αυτή του Πράνιτς.

Ο Κροάτης άσος είναι μέσα στους υποψήφιους στόχους αλλά για την ώρα υπάρχει διαφορά και μάλιστα πολύ μεγάλη. Στο Τριφύλλι επιθυμούν να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του και το υπόλοιπο να το βάλει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που δεν θέλει τον παίκτη έτσι ώστε να γλιτώσει κάποια χρήματα.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε η περίπτωση του Πράνιτς να συνδεθεί με τον Καρνέζη αν τελικά τα Λιοντάρια επιθυμήσουν να κάνουν κίνηση για τον Όρε.

Την ίδια ώρα όμως ο Πράνιτς δεν είναι ο μόνος παίκτης που παίζει για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις.

Συμφωνία υπό την αίρεση των ιατρικών

Ο Παναθηναϊκός προσδοκά να πάρει 3 εκ. ευρώ από την Σάντερλαντ. Χρήματα που θα δώσουν ανάσα στους πράσινους και θα τους βοηθήσουν να κινηθούν λίγο πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα έχοντας υπογράψει μάλιστα και τα συμβόλαια τα οποία είναι υπό την αίρεση των ιατρικών εξετάσεων.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρξει πρόβλημα με τα τεστ τα οποία θα κληθεί να περάσει ο 20χρονος άσος τότε αυτόματα τα συμβόλαια δεν θα έχουν ισχύ και η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το θέμα αναμένεται να τελειώσει στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας με τον 20χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή να μεταβαίνει στην Αγγλία να περνάει από ιατρικά τεστ και να βάζει και αυτός την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Καμία επίσημη πρόταση

Στην περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη τώρα και στο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι πράσινοι δεν έχουν ακόμα καμία επίσημη πρόταση στα χέρια τους.

Παρά τα όσα έλεγαν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι στο Τριφύλλι δεν έχουν επίσημη ενημέρωση. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ καθώς όπως τόνιζαν τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία τα "Λιοντάρια" θα κινηθούν για την απόκτηση του "Όρε" μόνο αν πουλήσουν τον βασικό τους γκολκίπερ, πιθανότατα στην Μονακό.

Θα δοκιμαστεί στην Αγγλία

Την ίδια ώρα ο Κουίνσι που είναι στο στόχαστρο της Κάρντιφ ζήτησε σχετική άδεια από τον Παναθηναϊκό ώστε να δοκιμαστεί στην Κρίσταλ Πάλας και στην Νόριτς και φυσικά οι πράσινοι αναμένεται να του τη δώσουν και έτσι ο Γκανέζος άσος δεν θα επιστρέψει μαζί με τους υπόλοιπους "κομμένους" στην Αθήνα την Παρασκευή.

Προτάθηκε αλλά δεν προχωράει

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κριστιάν Φερνάντες, τον 27χρονο αριστερό μπακ της Αλμερία προτάθηκε αλλά η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Νάνο με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να "καίνε" και αυτή την περίπτωση.

Έρχεται την Δευτέρα ο Μπεργκ

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Μάρκους Μπεργκ ο Σουηδός άσος αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα καθώς η γυναίκα του γέννησε την περασμένη Δευτέρα και πλέον ο διεθνής φορ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πράσινων ξεκινώντας προπονήσεις με το Τριφύλλι.

Είναι άγνωστο αν ο Μπεργκ θα συνοδεύεται από τώρα από την γυναίκα του και τα δυο του παιδιά η θα έρθει μόνος του με την υπόλοιπη οικογένεια να τον ακολουθεί αργότερα.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ