ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου

Την Τρίτη η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου
Διοικητικό Εφετείο

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για να μάθουμε ποιες ομάδες θα πάρουν τη θέση του Βόλου και της Καβάλας.

Μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε οριστικά ποιες ομάδες θα πάρουν την θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Superleague.

Βέβαια υπάρχει ακόμα και το σενάριο της συνέχισης του πρωταθλήματος με 14 ομάδες, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις.

Το διοικητικό Εφετείο Αθηνών έδωσε προθεσμία την Παρασκευή το πρωί σε όλες τις πλευρές έτσι να καταθέσουν κι υπομνήματα με το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας, με αφορμή το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για αναστολή της προσωρινής διαταγής, βάσει της οποίας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπορούσε να βγάλει πιστοποιητικά στις ομάδες της δεύτερη κατηγορίας.

Στο Εφετείο παρέμβαση έκαναν η Superleague όπως και ο Λεβαδειακός, που ζήτησε να εξεταστεί ο φάκελος του από την ΕΕΑ. Μέχρι την Τρίτη λοιπόν αναμένουμε απόφαση κάτι που σημαίνει πως θα γνωρίζουμε οριστικά ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν Βόλο και Καβάλα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ