ΡΟΔΟΣ

Την Τρίτη η απόφαση για Ζιλβάν

Την Τρίτη η απόφαση για Ζιλβάν
ζιλβαν

Ο Ζιλβάν απολογήθηκε στη διοίκηση για την αποβολή του με Παναιτωλικό και η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρόδου βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και απολογήθηκε για την ενέργεια του και η διοίκηση θα του ανακοινώσει την απόφασή της την Τρίτη στις 27 Απριλίου.
Ο Βραζιλιάνος "κινδυνεύει" να τιμωρηθεί με πρόστιμο, ή με λύση του συμβολαίου του, καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στους "πράσινους".

Από εκεί και πέρα, το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στον αγώνα της Δευτέρας με την Ηλιούπολη στην Αθήνα. Ένα παιχνίδι οριακό για τα "ελάφια" του "σμαραγδένιου" νησιού, που αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή χωρίς να "μπλεχτούν" στην διαδικασία των πλέι άουτ, θα πρέπει να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στο γήπεδο της Παστίδας, δόθηκε βαρύτητα στην τακτική και στο τελείωμα των φάσεων, με τον Ζάρκο Λάζετις να ξεκινάει τρέξιμο, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ράινερ Μάουρερ, για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους, Ζιλβάν, Ιράλα, Πελέκη και στους Λάζετιτς, Οξύζογλου. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει το μεσημέρι (12.00) στο γήπεδο των Καλυθιών.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 26/04 την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος.












TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ