ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη το ραντεβού για τις υπογραφές

Την Πέμπτη το ραντεβού για τις υπογραφές

Λόγω απουσίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο εξωτερικό το κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ θα γίνει την Πέμπτη.

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να γίνει το κρίσιμο και καθοριστικό των δύο πλευρών για το μέλλον της συμφωνίας μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Οι νομικοί του Τζίγγερ και του Σαουδάραβα μεγιστάνα αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για μια ακόμα φορά με σκοπό να πετύχουν το πιο καθοριστικό βήμα.

Δηλαδή να υπογράψουν το προσύμφωνο ή αλλιώς μνημόνιο συμφωνίας που θα ανοίξει το δρόμο για την έλευση του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην χώρα μας.

Κάτι τέτοιο εξάλλου προανήγγειλε και ο Βλάσης Τσάκας με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο λέγοντας για την περίπτωση του MoU:

" Με την υπογραφή του MoU και μετά θεωρούμε πως η συμφωνία είναι δεδομένη. Αποτελεί τυφλοσούρτη για τη συνέχεια. Κυκλοφορώ στο δρόμο και δεν έχει βρεθεί ένας να αμφισβητήσει την πρόταση.

Σε ό,τι αφορά τη δική μας πλευρά, όσο κι αν μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, θεωρούμε τον Παναθηναϊκό δικό μας. Δεν το κουβεντιάζουν αυτό στη Σαουδική Αραβία " τόνισε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα μεγιστάνα.

Στα χέρια του Πετρόπουλου το πληρεξούσιο με το γνήσιο υπογραφής

Ένα ακόμα κομμάτι του παζλ προστέθηκε στην υπόθεση και είναι πως από την Τετάρτη το απόγευμα, ο νομικός σύμβουλος του πρίγκιπα Παναγιώτης Πετρόπουλος έχει στα χέρια το περίφημο πληρεξούσιο με το γνήσιο της υπογραφής.

Μάλιστα αυτό έφτασε μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών και με την σφραγίδα της Χάγης από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας που είχε πάει πρώτα.

Επόμενα βήματα η άφιξη του πρίγκιπα και ο οικονομικός έλεγχος

Αν όλα κυλήσουν με βάση τα λεγόμενα και την αισιοδοξία περί δεδομένη συμφωνίας και υπογραφών τα επόμενα βήματα είναι και αυτά έτοιμα από τις δύο πλευρές.

Αρχικά, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα αφού όπως έχει διαρρεύσει από τον εκπροσωπό του και όχι μόνο στην Αθήνα, θα έρθει την επόμενη εβδομάδα και θα δώσει το παρών στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο.

Παράλληλα, αν και εφόσον υπογραφεί το MοU θα ξεκινήσει η διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ από τους ανθρώπους του Σαουδάραβα πρίγκιπα που αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Αν όλα είναι εντάξει -όπως αναμένεται- θα δοθεί άμεσα η εντολή από τον πρίγκιπα να καταβληθούν τα 15.000.000 ευρώ στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ για να πάρει στα χέρια του και τυπικά τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ