ΑΕΚ

Την Πέμπτη η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ

Την Πέμπτη η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ
Σταύρος Ψωμιάδης, Αδαμίδης INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (22/12) θα βγει η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΑΕΚ κατά Σταύρου και Μαρίας-Χριστίνας (υιός και κόρη) Ψωμιάδη. Αισιοδοξία στην Ένωση.

Εκδικάστηκαν σήμερα Τετάρτη στην Ευελπίδων, τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του της οικογένειας Ψωμιάδη. Μετά την 20λεπτη διάρκεια της όλης διαδικασίας, από τους κύκλους της ΠΑΕ αλλά και το νομικό επιτελείο, διαρρέεται μια μεγάλη αισιοδοξία για την απόφαση.

Μάλιστα, ο Χάρης Οικονομόπουλος που εκπροσωπεί νομικά την ΠΑΕ σε αυτήν την υπόθεση, μετά το τέλος της διαδικασίας αναφέρθηκε στην υπόθεση και δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Με τη σωστή διαχείριση και εισπράττοντας αυτά που της οφείλουν, η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από κανέναν σωτήρα. Κάθε επενδυτής είναι καλοδεχούμενος.

Η ΑΕΚ όμως, έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μόνη της εισπράττοντας με δημόσια έγγραφα πλέον ποσά που υπεξαιρέθηκαν για να αξιοποιηθούν ως επενδύσεις από ανθρώπους χωρίς γνωστή και καμία δηλωμένη φορολογική δραστηριότητα ακινήτων, ποδοσφαιρικών ομάδων, πολυτελών αυτοκινήτων και μεγάλων καταθέσεων", φωτογραφίζοντας τα παιδιά του Μάκη Ψωμιάδη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ