ΜΠΑΓΕΡΝ

Τίμησε τον Βιλανόβα η Μπάγερν

Τίμησε τον Βιλανόβα η Μπάγερν

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Μπάγερν-Βέρντερ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα ενώ οι παίκτες του Γουαρδιόλα αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

Πεπ Γουαρδιόλα και Τίτο Βιλανόβα ήταν αχώριστο δίδυμο για πέντε συνολικά χρόνια στη Βαρκελώνη, έναν στην Μπαρτσελόνα Β' και τέσσερα στην πρώτη ομάδα της "Μπάρσα" και πέρα από τους αμέτρητους τίτλους που πανηγύρισαν με τους Καταλανούς ενώνονταν και με έναν πανίσχυρο δεσμό φιλίας.

Όπως ήταν λογικό, ο τραγικος χαμός του Βιλανόβα το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 45 ετών, μετά από 2,5 χρόνια άνισης μάχης με τον καρκίνο, δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος έδειξε φανερά συγκινημένος λίγο πριν την έναρξη του ματς πρωταθλήματος της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης.

Τίμησε τον Βιλανόβα η Μπάγερν

Αυτό έγινε στο πλαίσιου του ενός λεπτού σιγή που κράτησαν οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και οι πάνω από 71.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες της "Allianz Arena", ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας αγωνίζονται στην αναμέτρηση φορώντας μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Βιλανόβα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ