EURO 2020

Times: "Τουλάχιστον 3.404 άνθρωποι μολύνθηκαν από κορονοϊό στον τελικό του Euro 2020"

Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας πανηγυρίζουν με τους φιλάθλους μετά την κατάκτηση του EURO 2020
Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας πανηγυρίζουν με τους φιλάθλους μετά την κατάκτηση του EURO 2020 ANDY RAIN/AP IMAGES

Τεράστια φαίνεται πως ήταν η διασπορά του κορονοϊού στην Αγγλία μετά τον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, καθώς σύμφωνα με τους Times, υπολογίζεται ότι περίπου 3.404 άτομα μολύνθηκαν από τον ιό.

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τον τελικό του Euro 2020, με την Ιταλία να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης κόντρα στην Αγγλία, οι Times παρουσίασαν στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτουν ότι περίπου 3.404 άνθρωποι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ φαίνεται πως νόσησαν από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία ο πρόσφατος τελικός του Euro αποδείχθηκε ιδανικός για τη διασπορά της πανδημίας. Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας σχεδόν 3.404 άνθρωποι που βρέθηκαν στο ιστορικό στάδιο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό φαίνεται αργότερα ότι προσβλήθηκαν από τον ιό.

Την ίδια στιγμή, περίπου 2.300 άτομα που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ ήταν πιθανό να ήταν είχαν μολυνθεί, γεγονός που ευνόησε στην υπερμετάδοση του κορονοϊού, όπως αναφέρει το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας.

TAGS EURO 2020 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ