MEDIA

Κύπελλο Ελλάδας: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των κρίσιμων ρεβάνς

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τον Λάζαρο Ρότα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τον Λάζαρο Ρότα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη (9/2) η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τρεις αναμετρήσεις για τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στον ημιτελικό. Δείτε ώρες και κανάλια για τα παιχνίδια.

"Κλειδώνουν" την Τετάρτη (9/2) οι τρεις τελευταίες θέσεις για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη Λαμία να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αποκλείοντας τον Άρη στη ρεβάνς με 1-0.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι επιβλήθηκε 4-0 της Αναγέννησης στη Λεωφόρο, ταξίδεψε στην Καρδίτσα με στόχο να ολοκληρώσει το έργο του και να προκριθεί στον ημιτελικό.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει και το προβάδισμα αφού στο Αγρίνιο έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 των ερυθρόλευκων.

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί με τον "τελικό" ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τους δύο Δικέφαλους να αναμετρούνται στα ίσα και όλα τα παραμένουν "ανοιχτά", αφού το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα έληξε ισόπαλο 0-0.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

  • 16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 18:00 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ