ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τιάγκο: "Θέλω να φύγω το Γενάρη"

Τιάγκο: "Θέλω να φύγω το Γενάρη"
New Image

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι αποτελεί 4η επιλογή του Ρανιέρι για τη θέση του κεντρικού μέσου, ο Τιάγκο εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει το Γενάρη

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να παραχωρήσει μετά από καιρό συνέντευξη στον Τύπο της χώρας του, και συγκεκριμένα στην πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo", όπου ουσιαστικά προανήγγειλε την πρόωρη αποχώρησή του από τους "μπιανκονέρι".
"Η εμπειρία μου στη Γιουβέντους είναι μία απογοήτευση. Όταν υπέγραψα το έκανα γιατί νόμιζα ότι θα είμαι βασικός, όμως έχω φτάσει να είμαι τέταρτη επιλογή στη θέση του κεντρικού μέσου, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου.

Για το λόγο αυτό δεν είναι εύκολο να παραμείνω στο Τορίνο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο, ο οποίος αρνήθηκε πως ο παραγκωνισμός του έχει να κάνει με έλλειψη φυσικής κατάστασης.

"Παραδέχομαι πως στην αρχή μου στοίχισε λίγο. Όμως τα πράγματα δεν ήταν πιο δύσκολα σε σχέση με αυτά που έχω κάνει με άλλες ομάδες που έχω αγωνιστεί. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών, αισθανόμουν κουρασμένος, όμως όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ήμουν καλά.

Ο τεχνικός προτίμησε άλλους παίκτες. Μίλησα με τον Ρανιέρι, του είπα ότι δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, του είπα ότι ήρθα στη Γιουβέντους με άλλους στόχους, που όμως δεν υλοποιούνται. Αυτός μου είπε ότι με καταλαβαίνει, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει πρόθεση να αλλάξει την ομάδα".

Μάλιστα, ο Τιάγκο δεν δίστασε να ομολογήσει ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του με τον σύλλογο τον Γενάρη.

"Έαν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι, θα ήθελα να δοκιμάσω να πάω κάπου αλλού. Ακόμη και εντός Ιταλίας, αρκεί να είναι μία μεγάλη ομάδα που θα πιστέψει πραγματικά σε μένα. Έχω συμβόλαιο πέντε χρόνων, θα δούμε τί ευκαιρίες θα μου δοθούν. Θα έκανα τα πάντα για να παίξω", ήταν το τελευταίο σχόλιό του.











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ