ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τι ισχύει με "Σάλπι", Τζανδάρη και "Τριάντα" στον Πανιώνιο

Τι ισχύει με "Σάλπι", Τζανδάρη και "Τριάντα" στον Πανιώνιο
Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης Σαλπιγγίδης

Το Sport24 συγκέντρωσε τα δεδομένα στις μεταγραφικές υποθέσεις του Πανιωνίου. Η προχωρημένη περίπτωση του Σαλπιγγίδη και η επιθυμία για Τζανδάρη, Τριανταφυλλόπουλο με την πλευρά των δυο ποδοσφαιριστών να δηλώνουν άγνοια.

Δυο ατάκες του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά και τον στόχο της πώλησης ποδοσφαιριστών για να βελτιωθούν τα οικονομικά του συλλόγου, άναψαν φωτιά στα μεταγραφικά θέματα του Πανιωνίου. Αμέσως έγινε πολύ ντόρος σχετικά με το ποιοι έρχονται αλλά και ποιοι αποχωρούν.

Γράφτηκε για "κλεισμένους" ποδοσφαιριστές, για παίκτες που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα (10/1) αλλά και παίκτες που θα αποχωρήσουν τη Δευτέρα.

Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο νεαρός τεχνικός: " Το έχουμε ξαναπεί έχουμε στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να βγάλουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να πουλήσουμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου.

Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω πως πολύ σύντομα αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για παίκτες μας. Είμαστε κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Ένας σε κάθε γραμμή. Θα γεμίσουμε το ρόστερ μας και θα βάλουμε στην ομάδα παίκτες με στοιχεία που μας λείπουν".

Το Sport24.gr έψαξε το θέμα και παρουσιάζει τι ισχύει σε κάθε περίπτωση. Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσθήκες και τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους "κυανέρυθρους", όσο και με τις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η εφικτή περίπτωση του Σαλλπιγγίδη

Φυσικά ο πρώτος μεταγραφικός στόχος είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, η έλευση του οποίου θα είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για τον Πανιώνιο. Ας δούμε τι ισχύει αρχικά στην περίπτωση του "Σάλπι" που πιθανότατα είναι η πιο προχωρημένη απ' όλες και ίσως έχει αίσια έκβαση τις επόμενες μέρες.

Ο Πανιώνιος του έχει καταθέσει πρόταση. Υπάρχει θετικό κλίμα και στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αισιόδοξοι για θετική έκβαση της υπόθεσης. Η πλευρά του διεθνούς ποδοσφαιριστή όμως υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει απαντήσει θετικά και υπάρχει ακόμα δρόμος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Φυσικά η παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στον Πανιώνιο μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική ώστε ο "Σάλπι" να φορέσει τα "κυανέρυθρα".

Η συμφωνία με Ολυμπιακό και η άγνοια του Τζανδάρη

Ο Πανιώνιος θέλει πολύ να εντάξει στο δυναμικό του τον Φάνη Τζανδάρη με τον Ουζουνίδη να θεωρεί πως ο νεαρός μέσος μπορεί να βοηθήσει πολύ τους "κυανέρυθρους". Ο Πανιώνιος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και μάλιστα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης υποστήριζαν ότι ο παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός, αλλά για δυόμιση χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται να τον έπαιρναν και ως ελεύθερο. Η πλευρά του παίκτη δηλώνει άγνοια με το Sport24.gr να επικοινωνεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος είπε: "Εμείς δεν έχουμε μιλήσει καν με τον Πανιώνιο".

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν βρει κάτι στο εξωτερικό ή σε άλλη ομάδα, και από τη στιγμή που θα φύγει ως δανεικός, να πει τελικά το ναι και να τον δούμε να αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Θέλει τον "Τριάντα" ο Ουζουνίδης, θα ήθελε εξωτερικό ο παίκτης

Στην περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου τώρα, επίσης ο Ουζουνίδης θέλει τον παίκτη και όπως και στη περίπτωση του Τζανδάρη, ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του νεαρού στόπερ για 1,5 χρόνο.

Την ίδια ώρα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής και η πλευρά του παίκτη δηλώνουν άγνοια. Πως δεν έχει υπάρξει ενημερώσει από το τριφύλλι και δεν έχει πει "ναι" σε κανέναν. Η προτεραιότητά του σε πρώτη φάση είναι το εξωτερικό. Επίσης ο ίδιος από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει ο Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε να μείνει ελεύθερος από το τριφύλλι.

Ό,τι ισχύει για τον Τζανδάρη, ισχύει και για τον Τριανταφυλλόπουλο. Αν ο 22χρονος αμυντικός δεν βρει αυτό που θέλει εκτός Ελλάδας, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Πανιώνιο.

Χατζηϊσαΐας, Μπακασέτας σε πρώτο πλάνο, ελεύθερος ο Μητρόπουλος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις και τις πιθανές πωλήσεις από πλευράς Πανιωνίου, δύο είναι οιεπικρατέστεροι για να φύγουν το καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Χατζηϊσαΐα και Μπακασέτα, ενώ υπάρχουν σενάρια που θέλουν έναν εκ των Βλάχου ή Αργυρόπουλου να αποχωρεί.

Για τον Χατζηϊσαΐα λένε από τον Πανιώνιο ότι έχουν επίσημες προτάσεις στα χέρια τους αλλά προσπαθούν να τον κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Δεν θα είχαν πρόβλημα να συμφωνήσουν από τώρα στην πώλησή του, αλλά να φύγει το καλοκαίρι.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μπακασέτα ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τους "κυανέρυθρους" και τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός παρακολουθούν τον παίκτη. Οπότε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν αποκλείουν να γίνει μια πρόταση άμεσα για να προλάβει η μία ομάδα την άλλη.

Τέλος παρελθόν από τον Πανιώνιο θα αποτελεί και ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος δεν αποκλείεται και στην διάρκεια της Δευτέρας (9/1) να μείνει ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ