ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελληνικό μήνυμα στο twitter από τον Κοστάνσο!

Ελληνικό μήνυμα στο twitter από τον Κοστάνσο!

Με τρία μηνύματα στο twitter, ανακοίνωσε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον κόσμο της νέας του ομάδας, ο Φράνκο Κοστάνσο. Δείτε τα σχόλιά του και φωτογραφίες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, φαίνεται πως είναι φίλος της τεχνολογίας και ιδιαίτερα του twitter, κάτι που σε αρκετούς δεν αρέσει, καθώς θυμίζει κάτι από... Ντουντού Σεαρένσε. Φυσικά, το γεγονός αυτό μόνο κακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο και είναι λογικό να θέλουν να έχουν επικοινωνία με τον κόσμο.

Από την πλευρά του λοιπόν, ο Φράνκο Κοστάνσο, θέλησε να μοιραστεί την χαρά του για το νέο σταθμό της καριέρας του, μαζί με τους θαυμαστές του. Ή αν θέλετε καλύτερα, με όσους τον ακολουθούν στο twitter.

Το πρώτο χτύπημα του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο πορτιέρο, έγινε κοντά στις 18:00, όταν έγραψε ένα λιτό μήνυμα, που όμως λέει πολλά: "ΠΑΕ Ολυμπιακός". Έτσι ξεκίνησε και η επιβεβαίωση για την συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ελληνικό μήνυμα στο twitter από τον Κοστάνσο!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 30χρονος τερματοφύλακας έγινε πιο συγκεκριμένος, γράφοντας: "" El equipo en el que voy a jugar es Olympiakos. Acordé un contrato por tres años. Mañana lo estaremos firmando (σ.σ. Η νέα μου ομάδα θα είναι ο Ολυμπιακός. Συμφώνησα για συμβόλαιο τριών ετών. Αύριο θα υπογράψω)".

Ελληνικό μήνυμα στο twitter από τον Κοστάνσο!

Ο Κοστάνσο όμως δεν έμεινε εκεί, αφού στις 20:45 έγραψε μήνυμα στα Ελληνικά! "Χάρη στην οπαδοί του Ολυμπιακού για τη θερμή υποδοχή", έγραψε συγκεκριμένα αλλά μάλλον εννοεί : "Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη θερμή υποδοχή". Η μετάφραση δεν ήταν τόσο καλή, αλλά αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια.

Ελληνικό μήνυμα στο twitter από τον Κοστάνσο!

Είναι πάντως ξεκάθαρο και αυτό φάνηκε από το παρελθόν του, πως ο Φράνκο Κοστάνσο, είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη προσωπικότητα, που δένεται εύκολα με το κοινό της ομάδας που ανήκει και πιάνει το παλμό. Το ελληνικό του μήνυμα είναι μόνο η αρχή και είναι δεδομένο πως αν οι εμφανίσεις του είναι καλές, τότε θα μπει αμέσως στις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Θυμίζει περισσότερο Πάντελιτς παρά Ντουντού. Βέβαια για να μην τον αδικούμε, είναι ξεχωριστός και δεν χρειάζεται να τον συγκρίνουμε με κανέναν.

Αν θέλετε πάντως να ακολουθήσετε τον Φράνκο Κοστάνσο στο twitter πατήστε εδώ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ