ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύμα της νέας γρίπης ο Λάντον Ντόνοβαν!

Θύμα της νέας γρίπης ο Λάντον Ντόνοβαν!
Λάντον Ντόνοβαν

Την αποκάλυψη ότι έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη, τύπου Η1Ν1, έκανε ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Λάντον Ντόνοβαν

Όπως αποκάλυψε ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, "ανακάλυψε" ότι έχει πέσει θέμα της γρίπης λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στο Μεξικό για τα προκριματικά του Μουντιάλ τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως ίσως καταφέρει να την ξεπεράσει εγκαίρως για να "δώσει το παρών" και στο σαββατιάτικο ματς των Γκάλαξι απέναντι στους Σιάτλ Σάουντερς.
"Δεν αισθανόμουν πολύ καλά, όμως πίστεψα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι η κατάστασή οφειλόταν στην αλλαγή κλίματος και στην υγρασία.

Τις επόμενες ημέρες όμως η κατάστασή μου επιδεινώθηκε, και έτσι ήρθαν οι γιατροί για να μου κάνουν μία σειρά από τεστ", τόνισε ο παίκτης στην εφημερίδα "Los Angeles Times", και συνέχισε:

"Δεν πίστευα ότι υπήρχε κάτι το παράξένο, για αυτό το λόγο αγωνίστηκα κόντρα στο Μεξικό. Όμως κάποια στιγμή στο ματς αισθάνθηκα άσχημα. Νόμιζα ότι ίσως έφταιγε το υψόμετρο και η ομίχλη, έτσι συνέχισα να παίζω.

Μετά γύρισα σπίτι και μέτρησα τη θερμοκρασία μου: είχα 38,1 βαθμούς. Εάν θα είμαι καλά, δεν βλέπω το λόγο να μην παίξω το Σάββατο στο πρωτάθλημα αλλά θα δούμε μέχρι τότε.

Αυτή η γρίπη δεν φαίνεται τόσο σοβαρή συγκρινόμενη με αυτές που είχα στο παρελθόν, ίσως όμως γιατί είχα ελαφριάς μορφής γρίπη".

Από την πλευρά, ο τεχνικός των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως σύντομα ο παίκτης θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

"Μου είπαν ότι επρόκειτο για μία ελαφριά μορφή του ιού, για αυτό εμβολιάστηκε μέσα σε 48 ώρες από τότε που προσβλήθηκε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλά πολύ σύντομα", δήλωσε χαρακτηριστικά.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ