ΑΕΛ

Θύμα επίθεσης ο Ιγκλέσιας

Θύμα επίθεσης ο Ιγκλέσιας
Ιγκλέσιας INTIME SPORTS

Ο μέσος της ΑΕΛ Ματίας Ιγκλέσιας έπεσε θύμα επίθεσης την Πέμπτη το βράδυ, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν αρκετά δυναμιτάκια κάτω από το αυτοκίνητο του, προκαλώντας υλικές ζημιές. Τελειώνει ο Κανόμπιο.

Η κατάσταση στην ΑΕΛ φαίνεται πως έχει ξεφύγει, αφού ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, τώρα θα το σκεφτεί δυο φορές.

Μιλάμε για τον Ματίας Ιγκλέσιας που την Πέμπτη το βράδυ έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστων, οι οποίοι έβαλαν δυναμιτάκια στο αυτοκίνητο του προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν στο σπίτι του Κανόμπιο όταν έγινε το συμβάν και όπως είναι λογικό εκνευρίστηκε αρκετά. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν κάτι ψιλές με άγνωστους που είχαν έντονη λογομαχία μαζί του.

Πλέον ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, αφού είναι ανεπιθύμητος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κανόμπιο που δεν θα παίξει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να αποχαιρετήσει τους βυσσινί μέσα στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ